Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Když už se tu tak probírají zbraně, měl bych pár dotazů...

o Navštíveno 802x o
o 18.05.2011, 22:21 | Bladzej
Někdo kdo by byl ochoten probrat pár dotazů ohledně pápírů na kvér? Kdyby byl někdo ochotnej, fakt bych se nezlobil. Je to především, o praxi...
Papírování a takový úřednický srágory jsem si našel, ale ohledně střelnic a pod mam pár dotazů. Spíš než tady, bych to radší řešil po mailu (záleží na vás). Pokud by to bylo okolí Mělníka, nebo Kralup, tak ideál.

PS. proč se ptám tu? Neb nikoho neznám, ani známí známých, kdo by měl papíry...

btw Píšu to sem do ostatních, neb zde je větší šance, že si někdo všimne :) thx

o 19.05.2011, 07:26 | hanzz
Ono na tom není nic složitýho. Získat zbroják je (naštěstí) zatím o mnoho snažší, jak získat papíry na auto.

Moje osobní rada je, aby sis udělal nejen skupinu E (ochrana života, zdraví nebo majetk, ale rovnou i skupinu A (pro sběratelské účely). Je to při jedné zkoušce o pár stovek navíc, ale budeš mít do budoucna tu možnost si případně legálně pořídit i trochu zajímavější a funkčnější zbraně - třeba: [ Link ] :)

Nejsem sice od Mělníka, ale klidně se ptej.
o 19.05.2011, 07:26 | Sodom
Tak já nějakou tu zbraň mám.Občas jezdím do Mělníka na Chloumek pár nábojů vypálit:)Mail na mě v kontaktu..
o 19.05.2011, 10:34 | bafis
hanzz, kam se treba chodi strilet s takovym masakrem jak je na odkazu :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3962 sekund.