Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada vymena ramien (aftermarket vyrobcovia)

o Navštíveno 3985x o
o 18.05.2011, 11:07 | schimi
Ahojte, tak dal som skontrolovat moje nove C-cko (W 203) a treba tam vymenit ramena (vsetky 4 kusy). Su tam vytlcene capy. Moja otazka je, aku znacku mam zvolit?
Jedna sa o vyrobcov:
SIDEM (nepoznam kvalitu)
TRW (nemecky vyrobca)
Delphi (vyrabane v EU?)
Febi Bilstein (v origo Mercedes servise dobre skusenosti)
Moog (v origo Mercedes servise dobre skusenosti)
Meyle.
Chcel by som vediet vase skusenosti a nazory na dane znacky. Auto si chcem nechat dlhsie, cize preto by som preferoval kvalitnejsie.

Vopred dakujem
Schimi

o 18.05.2011, 12:41 | schimi
Plus mi teraz prisla ponuka od Mapco Autotechnik.
o 18.05.2011, 13:43 | PlusOne
Asi bych volil TRW, pokud se nepletu, dodávají OEM díly.
Ramena Meyle mám teď na Passatu, a zatím dobré, ale ujel jsem teprve pár tisíc po výměně, takže těžko hodnotit.
Pokud v servise Mercedesu mají opravdu dobré zkušenosti s danými výrobky, a netlačí tě cíleně do nejdražších, možná bych si nechal poradit...
o 18.05.2011, 13:58 | schimi
Cenovo su najvyhodnejsie Delphi, to mi nedoporucali. Druhe najlacnejsie su Mapco, tie ale nepoznaju. Cenovo dobre su este SIDEM, na to namam referencie.
Meyle, TRW, Bilstein us zhruba cenovo rovnako. Moog su dokonca drahsie ako origo Mercedes :-)
Meyle mozem celu sadu aj s tyckami za 415 €
o 18.05.2011, 14:05 | Vencaf
já kupoval origo kuláky a bylo na nich kromě hvězdy taky TRW..
o 23.05.2011, 18:10 | Pardal
Těším se až nastanou podobný dotazy na hliníkový ramena na novýho Focuse od OEM - TRW :)))

o 23.05.2011, 18:55 | Nora
Dej si Meyle provedení HD, je na něj 4 roky záruka, konstrukce převyšuje OE díly
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3093 sekund.