Navštíveno 2612x

Ahoj, vím, že se to tu probíralo hafokrát, ale nenašel jsem nic co by mě uspokojilo :) Chci předělávat byt a došel jsem k názoru, že v 16m2 obýváku bedny (Videoton DC2580) co mají každá V66x Š35x H25 cm zabírají až moc místa. Zesilovač je Yamaha RX-V450 a jako zdroj zvuku je zatim pouze pc spojený optikou. Časem snad někdy bude CD/DVD. A teď co s tim? 2.0 nebo 2.1? Nebo využít možnosti receiveru a postavit 5 a více.1 ? Jde mi hlavně o místo a o zachování alespoň nějaká kvality na úkor velikosti repro :) A co se peněz týče tak nějak rozumně :)
Diky moc za rady a nápady :)
A51

17.05.2011, 11:24 |
nome [ Link ] mám toto jako 2.0 napájené HK3490 a jsem maximálně spokojenej
Xaviany pecka..slyšel sem a naprosto perfektní zvuk za rozumné peníze !!!
Já ti poradím jediný: najdi si čas, a jdi někam do hifi studia či poslechovky (ne Electroworld nebo Datart a podobné :)) a budeš vědět za hodinu více věcí, než za rok pročítání internetu. Já tak jednou udělal a měl sem o milion starostí míň.
nome,dejvyxxx: To vypadá zajímavě, dik.
Milhauzz: Máš na mysli něco konkrétního? Ideálně Praha:)
P.S. Vim, že se daj najít na netu,ale reference jsou vždy příjemnější :)
Kámoš si teď koupil B&W 803D a nestěžuje si :-)
Někde na Žižkově tuším říkal je super prodejna - poslechovka

17.05.2011, 14:21 |
nome che ideální bedny k PC, jinak teda trošku závist no :-)
Ozzy: No pěkný,ale to je trochu out pro moji peněženku :-D
Tu poslechovnu na Žižkově jsem náhodou natrefil na webu, někdy tam zajdu :)
[ Link ]

17.05.2011, 16:44 |
Q Beng & Olufsen? mám tam prej nějakou slevu mi psali v mailu... :-)))))))))))))))))))))))))))))))
pořizoval jsem si wharfedale diamond 10.2 (k Onkyo TX-SR600E) a spokojenost... Navíc jsem našel eshop, kde je mají za hubičku:
[ Link ] přišly asi za 2-3 týdny
Area51: ted si nejsem jistej zda neříkal Smíchov
Q :-))))))
jinak ty BaW mnam mnam