Navštíveno 1747x

Ahoj,nevíte někdo kde bych mohl najít kodování převodovek do audin? jde mi asi zhruba o tohle :mám cabrio tdi a chtěl bych apgrejdovat na šestikvalt ,zjistil jsem si od jednoho člověka co už takovou přestavbu má za sebou že tam jde napasovat 6Q z a6 2,5tdi po mírný úpravě kulisy a držáku ,tak jsem zajel na vrakáč a tam jednu převodovku vyhrabaly ale nedokážou mi říct jestli je fakt z toho auta co potřebuju ..... ta jsem si z ní opsal kod a ted se snažim najít jestli je opravdu z a6 2,5 tdi ale nějak blbě googluju ,nemůžu nic najít......
Takže otázka zní : Z čeho může bej převodovka s kodem BAA 13013 ?
Dík moc za každou radu :o)
Převodovka s označením BAA podle ETKY je do vozu Audi 80 od roku 09/1991 až 07/1993 a je to 5 stupňová mechanická
Fakt je to stoprocentní? No je pravda že tam maj pěknej bordel na tom vrakáči ,já nevim.... že si to aspon nepopíšou .....
Tak to bych to rozebíral zbytečně ,a mohl by jsi mi ,prosím, zjistit v ETK jaký kody maj šestikvalty co se dávaly do A6 tek?Dík moc.
DPH,DPJ,DPK,FTN,FTP,FTQ,FTR,EDU,EKM,FRQ(je také v Passat B5 facelift),FTH,FTJ a asi 20 dalších nemám na to čas :)
Jéé dík ,ja tě nechci zdržovat ,to ETK se dá stáhnout ,ne ? tak já si to někde najdu a doma si to nainstaluju a pořádně to naštuduju ..... :o)