Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Chytrý telefon>internetové rádio>autorádio

o Navštíveno 905x o
o 15.05.2011, 15:05 | Jerry.s | Upraveno: 2011-05-15 15:05:34
lidičky, nemá s tim někdo zkušenosti? poslouchat ty naše rádia kde hrají chinasky 5x za den už me fakt neskutečně sere tak mě napadlo jestli by to nešlo cestou pořídit si nějaký lepší mobil, zaplatit si tam net a nějak to napojit na autorádio a nejlíp aby se ten mobil rovnou dobíjel protože vím že net v mobilu docela žere baterku.
myslíte že je to reálné nebo to nejde?

o 15.05.2011, 15:11 | mr.brain
vzhledem k 3G pokrytí naší super zěmě je to docela mezi městy utopie :)
o 15.05.2011, 15:20 | Geo89
Autorádio s BT handsfree a v pohodě můžeš pouštět z mobilu cokoliv přes BT. Nebo klasickej AUX. A dobíjení řešit klasicky přes zapalovač..
Ale s tim internetem si taky myslim že bude problém..
o 15.05.2011, 15:20 | Jerry.s
3G tady nechytam, ale edge už by mělo být skoro všude, přes to by to nešlo?
o 15.05.2011, 15:53 | Davados
mně to v Praze na E63 přes 3G nešlo.Až přes wi-fi
o 15.05.2011, 15:59 | muSlim
To chce vyberať si rádio, ktoré sa dá počúvať :-) Inak cez edge je to hrozne lame, tam ten rýchlostný limit Ti povolí max 64kbps streamy a to je nepočúvateľné demo na čokoľvek :-)
o 15.05.2011, 18:48 | haskyvr6
Mám iP 4 a jde to ale pouze na 3G síti, na Edge zapomeň. Pouštím to do rádia přes FM transmitter od Belkinu který i zároveň dobíjí a používám aplikaci play.cz :)
o 15.05.2011, 19:23 | Jerry.s
sakra, tak to je škoda.. v okolí Břeclavi žádné poslouchatelné rádio není, tak akorád Jih, Kiss ap. a 3G pokrytí tu taky není.. tak to asi chodí pešek okolo... :(
o 16.05.2011, 02:29 | rcman
Já to chvilku řešil jako hasky.

Ale jelikož mě obvykle přestane bavit poslouchat jak se začne kecat. A věcně ladit nový stanice mě taky nebaví. Tak vetsinou používám HF parrot 9200 a přes bluetooth si to tahá všechny mp3ky co mám v Ip4. A víc nepotrebuju.

Jinak 3G síť v centru za chůze venku. V pohodě. Ale při jízdě autem. To moc dlouho nevydrží. jenom začneš poslouchat net rádio. Za chvilku to začne nekonečné načítat. A obvykle se to na chvilku chytne Když zastaviš na semaforu.

Pro mě prostě rádio v autě nemusí mít ani anténu. Stejně si pouštim pořád cd s mp3.
o 16.05.2011, 03:18 | FBS
skoda ze tu nefunguje satelitni radio jako v USA. Sice je to placená sluzba, ale naprosto bombasticka...Za par kacek jakykoliv zanrovy radio v CD kvalite.
o 16.05.2011, 10:09 | haskyvr6
FBS: Jak je placený satelitní rádio v USA? Něco jako naše koncesionářské poplatky? Měl jsem to tam v autě z půjčovny, na výběr 99 kanálů a bylo to super, jel jsem třeba celý den a pořád jsem poslouchal jednu stanici ve 100% kvalitě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3594 sekund.