Navštíveno 1036x

je lcd na fotce prasklej? hodil jsem na nej kosili a asi knoflikem to tuklo... nechapu

14.05.2011, 16:33 |
Kamil ať už prasklej je a nebo není, tak je zničenej

14.05.2011, 17:49 |
JP trošku to okolo pomačkej, když se to rozšíří tak je to prasklina, když ne, tak nejspíš ne:). Každopádně je to rozbitý a nespraví to ani svěcená voda.
nešahej na to .. bude to jen horší, měl jsem to u notebooku, reklamace bez šance ..
jo je to u notebooku. Se po.eru,
takovej malej tukanec a lcd v hajzlu :-(

15.05.2011, 00:27 |
hawai já reklamoval zničenej display už dvakrát :-) teda reklamoval...jak se to vezme, poslal jsem ntb na reklamaci s jinou závadou (KO hdd, mechanika) a o displeji jsem neřekl ani slovo, ntb se mi vždycky vrátil s opravenym displejem. teda u tý první reklamace ne, tam mi volali že mam i rozbitej displej a jestli to chci opravit, tak jsem dělal blbýho a hodilo se to na PPL, druhá reklamace už bez problému
já jediné co jsem zjistil , nedávat to do klasika servisu, tenkrát za to chtěli snad 7-8tis.
ale našel jsem v Praze firmu a ty mi to nabídli za 3tis.
už nevím kdo to byl ale asi se to dá vygooglovat
cez ebay objednat novy display alebo rovnaky notas na diely, a pokial ta bavi lego alebo puzzle, vymenu zvladnes do hodinky sam.... pokial je to v zaruke, skus system co popisal hawai, u mna to tiez fungovalo...

15.05.2011, 15:27 |
hawai jinak pokud by to nahodou byl acer aspire 7220 tak mam celej ntb na díly a display je v pořádku:-)