Navštíveno 1091x

pak si nekupte takový auto..asi si ho koupím :)
[ Link ]
není to okamžitá spotřeba na volnoběh? :-)))))
otáčky to nějaký má... :)

13.05.2011, 22:12 |
bafis Nismo ti to ihned vysvetli :D
jj, čekám až sem dojde :-)
to je info z cesty z Anapurny dolů ...
1) hezká cena
2)podezřele nízká cena
3) s 3,6 FSI bych tomu ještě byl ochotnej věřit tý spotřebě pokud nezajede do města
4) s northstarem je ta spotřeba reálná ale tomu údaji nevěřim, se starym nenažranějšim northstarem sem byl schopnej jet 7,7L vč. průjezdu městem takže bych byl schopnej jí očima držet někde na 8-9 kombinovaně kdybych nebyl z města ale realita tý 4,6 V8 je stejně kolem 10 lehkou / 12 normál / 14-16 těžkou nohou.....
tenhle modernizovanej northstar má sice nižší spotřebu takže bych tomu věřil že klidně najel 500km s takovou spotřebou , ale realitu počítejte tak o 1-1,5L menší než co sem vypsal vejš....
kdyby měl manuál což v tohle bejt může tak věřim i týhle spotřebě !!!!! STS neumí jet za 0 z kopce !
táta má na tom rv 04 kombinovanou asi 10,8 za cca 2000km ale jezdí s tim víceméně jen na chatu :)
takže FAKE ze strany prodávajícího, realita bude vejš ale tahle spotřeba je dosažitelná samozřejmě....

13.05.2011, 22:30 |
Kamil tam jen zapomněl uvést drobnou vadu displaye - nezobrazuje to první číslici před tou sedmičkou...
Teď vážně - je fakt, že je to podezřele málo, na druhou stranu v USA jsem měl s půjčeným těžkým sebringem průměrnou 7.5 a to jsem jezdil fakt normálně, žádnej klobouk (je ale fakt, že na Floridě je to samá rovina).
stejně sranda jak tu nikdy nikdo neřeší že každej druhej MB co jede v praze je 55amg,63amg,550,500,600 apod trávožrouti.....každej ví že amerika prostě dlabe zcela jistě nejvíc a že ten mb a amg je rád že jede pod 20 to nikoho nesere :D stejně tak každý Xtý bmw taky velký motory ale ty aspon nejsou tak rozežraný jak mb....
a stejně tak tu hromada lidí nikdy nepochopí že auta s velkym obsahem sou schopný zajet stejnou spotřebu jako ty jejich 4-5x menší obsahy.... vim že je to divný ale je tomu prostě tak :)
mb amg neřešim protože si řeknu že to nejspíš ani majitel (zazobanec) neřeší.. tohle mi pžijde ještě jako docela lidový vozítko který bych si koupil mnohem radši. myslim že i spotřeba normální jízdou dle předpisů 9-10 je pěkná
ten motor tě nenechá jet podle předpisů :D
lidový to je , ale tohle je už takový moc evropský.... moc plastů proti staršim a moc fádní introš kterej se mi ani moc nelíbí :) ale zvenku když je černý nebo stříbrný a tyhle zadní lampy tak z toho uchcávám :)
známej má SRX s timhle northstarem a jezdí za 10 kombi uplně vklidu :) záleží na noze všechno....
Moc pěkné auto , 22kola na zem a nestyděl bych se za to :)
22 je moc ;)
každopádně ty evropský verze maj fakt pěkný brzdy, americký verze maj socka brzdy