Navštíveno 6068x

zdar kluci, máme neustálý problém v práci s jedním bývalým kolegou, který udává a udává a udává a posíla kontroly a píše hnusy anonymně - zkrátka bývalý neschopný zklamaný hloupý debil .o)
- jelikož opravdu nejsem schopný někoho zmlátit - protože zkrátka nemáme důkaz, ale prostě 99,9% je to tutovka.
tak: mám jeho adresu, mám jeho mobil, jeho pevnou lajnu, jeho mailovku - a teďko mi praďte - ukažte jak jste zákeřný .o) chci mu objednat něco po netu, nebo dát inzerát do gay seznamky, nebo prostě HUSTĚ ZAŠKODIT - prostě stejně hnusně podle jako on se chová - tak mu to chci oplatit, dlouho jsem to neřešil, ale prostě to přesáhlo meze - tak mu zatopim jak budu umět takhle.
- možná někdo napíše, že jsem zmrd .o) já na to jo sem - ale hlavně mi poraďte něco fakt hnusnýho
.o)
a samozřejmě pěkně anonymně jako on na nás - auto mu ničit samozřejmě nebudu před barákem .o)
- doufám, že to tu není samej charakter a poradíte - protože mě prostě nic moc nenapadá...

13.05.2011, 21:44 |
AllInOne | Upraveno: 2011-05-13 21:45:08
Kolik je jeho staré? Že by jsme jí postupně všichni z AHC naložili, ale chtěl bych být první...:o))
Co třeba mu poslat nějakej dopis, aby si ho přečetla manželka s náznakem, že si někde udělal dítě? :o)
Teda pokud není na kolegy :o)
ALL: hele hodně .o) tak 60 - pani za to nemůže, ta si ho asi užívá doma, ikdyž jestli jsou spolu už takhle dlouho, tak to asi musí bejt buď chudák, nebo kráva taky .o(
allInOne: tyvole tak do toho nejdu ze bych sel treba po johanovi no nevim :-/ :-D a nebo po luke jeepovi ten by ji tak znicil ze uz by se na me ani nehla :D

13.05.2011, 21:47 |
bafis stejne neni nad to, jednu mu poradne plesknout...hezky z oci do oci...
jo jestli ji je 60 tak dobry to ji johanovi klidne necham :))))))
Beru všechno zpět, já jsem stejně v tu dobu jak byste jí nakládali mimo ČR :o))))))))))))
hele vy volové, né že se to tu zvrhne ve vláknu, kdo bude po kom mr-at jeho starou ... úchyláci ... .o)
z netu bych mu nic neobjednával, to do toho zatáhneš subjekt kterej je v tom nevinně. rozházel bych inzeráty na prodej uhlí, slepic, prasat apod za směšný ceny, gay seznamka může bejt taky prdel

13.05.2011, 21:51 |
TROY jj bazoš annonce atd ;)) a bude sranda - hlavně nic extra levnýho - třeba plazmu v záruce za polovinu ceny v záruce z důvodu rozvodu. Pronájem garáže v Praze za 1ooo na měsíc apod ;))))
Luke: taky mě to napadlo, gay seznamka, annonce - ale přemejšlejte dál, fakt super nápad odměním ..... poděkováním .o) popř. přátelským poplácáním po ramenou, kdybychom se náhodou potkali osobně ...
dřív se ještě prodávala takhle auta, jako dědictví apod. rozšířit lze na byt, dům apod... :-D
Troy: dobrý, dobrý ! z tebe by byl super zákeřák.o))))
ja bych se mu naferovku vysral pred dvere na rohozku, napichal do toho paratka a nechal u toho vzkaz že od ted bude ježeček bydlet s nima
hlavně, aby na mě z tý annonce nějak nepřišli - to spíš musí vědět IT machři - aby mě pak fakt nezabil ...

13.05.2011, 21:53 |
TROY :o) předplacenka za 2oo kč s kreditem a je to :o)
Luke: kurva ale mraky uhlí, slepic a prasat za odvoz, jakože nějaký dědictví ... a chce se toho zbavit - taky nice !
TROY: a tam se někde musí uvádět telefon u annonce ? tam nahulim jeho né ? nebo se to nějak potvrzuje po sms jo ?

13.05.2011, 21:55 |
Maxík Inzerát na levnou oktávku v turbodízlu po prvním majiteli, volat pouze po osmé hodině večer.

13.05.2011, 21:56 |
TROY :o) čoveče to nevim
maxík: výborně - po 20 hod na pevnou ! ty vole já jsem fakt tak blbě hodnej, že by mě tohle nenapadlo .o)
ale klucí, začíná mě to bavit !
jste šikovný - fakt pořádný zákeřný parchanti - já věděl, že mám jít na tohle forum ..
Maxík: taková TOUR O1 - 2010 - za 220 tis. kombi TDi, najeto 27 tis. bude ideální ...
Tady je to samá kurva :o)))

13.05.2011, 22:00 |
TROY :) se serviskou ))))))
Iphone 4 za 85oo nový včetně dokladu - finanční problémy - možné osobní předání. A pak budou volat jen rusáci ;)
neriskoval bych, sednul bych si na hodinu někam do i-net kavárny a z tý bych rozsypal inzeráty na všechny strany. všechno si dopředu připravil na flashku a jen kopíroval text. a hlavně si třeba i zjistit takový ty bazary v rádiu, občas jsem to někde chytnul a tam lidi prodávali i starý peří třeba, tak možná že to jde někam poslat do rádia a oni to přečtou.
teď mě napadá, známej staví bioplynku, najít pár takových elektráren a nabídnout jim kravskou kejdu, slepičí trus, apod (dělám chytrýho, prtž jsem to dneska čet v technický zprávě) za cenu dohodou. asi bych se posral kdyby mi furt někdo volal, že chce tu kravskou kejdu :)))

13.05.2011, 22:05 |
TROY existujou vůbec ještě inet kavárny?
Nezabezpečená wifi v centru a je klid ;)

13.05.2011, 22:08 |
bafis zorganizovat mu v byte nejakej konkurz....

13.05.2011, 22:10 |
bafis gay gang bang
bafis:. krááááááááávo .o) to by chcíp - a pak hned já
bafis: to nééééé :-D :-D :-D
Cokoliv bych dělal, tak určitě tak, aby se to nedalo dohledat, takže ty inz. dávat někde v kavárně, kde se nemusíš zapisovat, kdo tam byl, nejlépe i bez kamer, protože pokud se to rozjede, kdo ví zda to nedá na PČR - jak ten případ, kdy ten blbej policajt zadával inzeráty na nějakou servírku, že si zaš.... a oni to vše dohledali a končilo to u soudu, přitom vlastně šlo o taky takovou srandu.
Hlavně aby na to nepřišel a nebo ho to nenapadlo, kdo to je, neboť pak bude ještě aktivnější, anonymy se dají posílat každý den, na hooodně míst a nejhorší je, že se tím úřady musí zabývat :-(
A pokud ty kontroly jsou OK, zkus vyzjistit, zda jsou ty dopisy psané na PC a nebo rukou? Dal by se udělat grafologický rozbor a přišli by na to a pak to prostě porovnat s jeho nějakým písmem, pokud po něm v práci něco zůstalo a nebo prostě to oznámit na PČR a jeho jako podezželého, buď z přestupku Občanské soužití a nebo trestný čin - Pomluva.
U auta bych mu začal vypouštět kola, sem tam, když by to šlo, bych jel za ním až pojede nakupovat a vypustil mu kola na parkovišti u marketu a tak, docela to nas.... když máš nákup a je vedro a máš prázdný kola... :-D Každopádně mu brát vnitřky ventilků, ať se snaží a nemá čas psát anonymy...
Ale pozná vůbec, že je to kvůli těm jeho anonymům? Kdo ví zda nesejří dalších 100 lidí a stejně by mohl anonymy psát dál :-(
to dej do radia. Tedka nevim na kterym to je radiu asi fajn radio life a tam je tomas zastara a tomas novotny jako dva policajti a delaj si z nich srandu prez ne bys to mohl nejak udelat aby vyklopil pravdu. a pokud ne tohle tak nejakej ten inzerat treba ze vykupuje stary skrine,nebo ze proda obrazy, inzerat prodam dobre zajetou postel. :-D
Jestli chceš podat dobře oblbující inzerát, tak napiš Flashovi. Ten v tom umí chodit :) (U něj ale bacha na rozdvojenou osobnost)
Co mu nechat před dveřma zabalenou krabici, jako dárek, např Vánoce a do ní hodit pořádnýho hovňouse :)
Plus můžěš k nebo do tý škatule přidat vzkaz, že o něm víš, tak ať si dává pozor...
Hm, klasika. A co s ním nejprve zkusit normálně (slušně) promluvit? Kam ten svět spěje....
naser do novin dej je před dveře zazvoň a zapal a každý ví jak to dopadne :-))

14.05.2011, 12:12 |
cuir | Upraveno: 2011-05-14 12:13:18
me se nejvice libil jezecek od P3RF3KTA :D:D to sem se fakt zasmal :D :D
taky by me zajimalo co vam provadi tak desneho, ze te to tak sere...

14.05.2011, 12:15 |
cuir mozna by stalo za to najit toho co udelal tohle ve vytahu , myslim ,ze by to bylo stejne monstrozni jako to hovno :D :D ale hele fakt dik..neskutecne sem se s tim jezeckem pobavil...uz nevim jen ve kterem vtipu sem to slysel :D :D

14.05.2011, 12:17 |
cuir a uz sem ten vtip aji nasel :D :D
Synovi je čerstvě osmnáct a ptá se otce:
"Tati, když už je mi osmnáct, můžu jít na pařbu?"
Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhý den bolet celé tělo.
Druhý den se syn probudí dolámaný jak cyp, a hned povídá tátovi:
"Proč mě bolí celé tělo, vždyť jsem včera nepil?"
Táta mu povídá:
"To, žes přišel ožralý ve dvanáct a matce nadával do starých ku.ev, to by mi nevadilo.
To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil.
Ale když ses vys.al před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s námi, tak to jsem tě zbil, jak hada!
bonzak na radiu kiss jizni cechy. :)
Hele jsem tu jedinej, komu tohle "skodeni" prijde jako jednani sraba?
Jestli mas problem s nekym kdo te praska a kdo se ti snazi ztrpcovat zivot, proc za nim nejdes a nereknes mu to do oci? Proc ho neuzemnis tim, ze mu dokazes to, ze jsi lepsi ( at to zabere jakkoliv dlouho) nebo nedokazes nadrizenym, ze jsi ten kdo umi, ten na ktereho je kazda kontrola kratka, proc se tomu nepostavis jako chlap, kterej ma koule?
Nevim, no, ale asi ziju mimo CR asi moc dlouho......
2badczech:
viz. 13.05.2011, 23:33
Taky mám v práci kolegyni, se kterou se nedá mluvit. Je to prostě hloupá husa a ještě podrazácká sketa. Lže do očí každýmu koho potká, nejde jí věřit ani slovo. Je na vozejku a i šéf řikal, že se s ní snažil rozumně mluvit a i jí vyhrožoval vyhazovem a ona na něj s tim, že přece nevyhodí krypla atd atd. O tom, kolikrát sme s kolegama s ní zkoušeli rozumně promluvit, bych mohl napsat knížku. A je to stále horší. I velmi mírumilovný kolegyně na její adresu někdy vypustí z pusy, že by jí vypustily kolečka nebo shodily ze schodů. Trvá to už tak dlouho, že dvě kolegyně jsou z toho už na prášky. Odcházet kvůli ní z práce nechceme, přecejen je dneska kumšt o dobrou práci zavadit. Dělat jí naschvály, na to nikdo z nás nemá žaludek a nic jinýho nezabírá, takže ať si badczech a camron říkají co chtějí, já zakladatele příspěvku naprosto chápu.
já vcelku taky. ten kokot s takovou tou typickou zapšklou náturou to stejně nikdy nepřizná, pokud půjde za šéfem mu něco dokazovat tak bude akorát za práskače. tohle je spíš zralý na to dát mu kolektivně do držky tak, aby dal výpověď sám.
já vůbec nechápu povahu lidí, co snesou bejt někde, kde každýmu škodí a všichni jsou na něho nasraný

14.05.2011, 21:59 |
rcman Lidská blbost je nekonečná...!
Ideální by samozřejmě bylo... Kdyby mu dal každej den někdo přes držku hned jak vytáhne paty z baráku...
Inzeráty do Annonce bejvaly bez potvrzení. Přes internet se dá inzerát podat myslim totálně anonnymně. Horší je to přes sms inzerát. Tam to ukáže jako kontakt tvoje číslo...
Dobrý řešení jsou ty inzertní nástěnky např: v Albertu nebo Kauflandu...
Dal bych na něj udání že chystá bombovej útok a bydlí tam a tam. Ale pochybuju že by k němu hned vlítla přepadovka bez ňákýho ověřování a tak.

14.05.2011, 22:18 |
MazliG | Upraveno: 2011-05-14 22:23:31
camron a badczech:
musim říct, že jsem nikomu nikdy v životě nijak neškodil, ani v reálu ani kyberneticky .o) Tenhle zmrd anonymně pořád něco uvádá - a nyní na to mám důkaz skoro 100%, že to byl on - on samozřejmě nic nepřiznal ! A jelikož zkrátka v životě potkáš pár lidí se kterejma to nejde ani tak ani tak - tak mu prostě zaškodim v tomhle stylu.
Na to abych mu dal přes hubu nemám postavu ani povahu.
Hezky pěkně srabácky anonymně - ano - souhlas - jako on.
Kdyby měl 10% chlapa v těle, přijde - řekne seš kokot sereš mě - řeknu ok .o) tak se to má řešit když je problém, i já to tak dělám - jak v práci tak mimo. Ale tohle hnusně podlý anonymní bonzování - NE a NE - otrávim mu ten zasranej život jak je to půjde - fakt nejde kucí soudit, když neznáte p odrobnosti, které tady nebudu rozvádět. Každopádně podlejm kamarádům tady na foru diky za tipy .o) Váš Jenda

15.05.2011, 09:12 |
rcman Ješte jenom napíšu...
Před časem tady nědko dával článek o tom jak mu jednou za čas někdo zavolá. A ňák ho nasere, nebo co. A on si jeho číslo uloží např. Jako Debil 1. Pak Když se mu povede. A situace se opakuje, tak má i kontakt Debil 2.
No a když se nudí tak vyprudí Debila 1 na tolik že mu jede dát přes držku. Jenže on mu dá adresu Debila 2. Obvykle i z ňakym popisem atd.
Pak už se jen jde kouknout jak si dva debilové dávají přes držku...
zajdi k nemu v noci, vem si paratko a vterinak a pekne mu to nacpi do zamku a zakapni
vyprud necim manzelku, ale tak aby pochopila, ze je to kvuli anonymum co jeji retardovanej manzel pise, ta mu da kour za vas vsechny...