Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Festival Sonisphere na Výstavišti !!!

o Navštíveno 1054x o
o 13.05.2011, 21:39 | Crimson | Upraveno: 2011-05-13 21:40:14
Tak Milovice bych nedal ale Iron Maiden jsou přesunuti do Prahy a lupeny držím v ruce..
za 900kč od 19h viz. TicketPro.cz to stojí za to !

o 13.05.2011, 21:44 | Lukaash
a je rozhodnuto ... cely festak me taky odrazoval :-)
o 13.05.2011, 23:14 | Freerider
A mě to zrovna sere to výstaviště :-((
Ale těším se na ně :o)
o 15.05.2011, 12:04 | maxov
taky mě to výstaviště sere:( nechci to tam vidět při tolika lidech jak se tam vejdem a vubec při vstupu
o 09.06.2011, 20:33 | Crimson
tak ještě 48hod. :-)

Netuší někdo, kdy zítra dorazí na Ruzyn Ed Force One ?
To musím dostat i kdybych tam měl nocovat ..

foto k příspěvku  od Crimson

o 12.06.2011, 00:35 | Crimson
Masakr !!!
až na ty zfetovaný hovada, normálně bych na těhle akcích zakázal chlast !
jako vždy otevřeli na poseldní chvíli VIP prostor pod podiem, protože to bylo poloprázdný, takže jsme se okamžitě přesunuli na 5m od kapely, super, lituju ty, co na stejném místě dali 2 litry, my jen 900 !

foto k příspěvku  od Crimson

o 12.06.2011, 01:23 | Lukaash
kdy to otevreli? sakra, ja stal za zabranama :-/
o 12.06.2011, 10:20 | Freerider
Jako Ozzy, prostě luxus. Iron Maiden mě naprosto odrovnali, jel jsem i kvůli In Flames a ti byli dle mě vynikající, i když měli náhradního bubeníka.
Co mě teda sralo byli píčusové házející kelímkama s nedopitým pivem, ten neuvěřitelnej bordel všude a mezi tím se válející fetky. Borec vedle nás zakopl, upadl a vysypaly se mu stříkačky s jehlama, kurva, od čeho tam stáli ti ranaři u vchodu? Kamaráda buzerovali za nedopitej ledovej čaj v litrovce, ale fetka tam nádobí pronese? - to není normální....

No a pak mě teda dostal článek o Sonisphere na Novinkách :oDDD ten pisálek tam evidentně nebyl :oDDDD
[ Link ]
o 12.06.2011, 10:39 | bafis
hodte vic fotek, ja nakonec nejel, protoze kazdej furt rikal jak pojede, nakonec nic a sam na takovou akci nepojedu....
Ozzy : chytil jsi nakonec to letadlo ??
o 12.06.2011, 11:54 | Crimson
Otevřeli to hned jak začli hrát, ještě že jsme u toho stáli. Letadlo nemám, tajili to .. každej druhej tam měl zrcadlovku, nechápu jak to pronesli, já fotky nemám, zkusím googlovat..

sám Dickinson prohlásil, že tyhle fetácký festivaly nemá rád, ale ok, že teda zahrají, nejradši hrají pro své fanoušky a ne stado fetek !
V tom kotli byly hustý rvačky, divím se, že jsme přežili..
o 12.06.2011, 12:02 | Schejby
jestli to bylo ono tka tma kámoš minulej nebo předminulej rok pronesl kameru a natočil si je :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3815 sekund.