Navštíveno 1287x

Přišlo mailem - normálně bych to považoval za HOAX - ale když se nad tím člvěk zamyslí.....oni toho schopný snad i jsou..
"Nakoupil jsem v marketu a lístek zahodil. Když jsem přijel s vozíkem k autu, přiběhl hnědočech a ztropil povyk, že prý jsem mu ukradl nákup. A že to v koši je jeho, má na to paragon (ten můj vyhozený) a zavolali policajty. Zachránilo mě, že jsem platil kartou. Když to cikán uslyšel, tak zdrhnul. Jinak bych ale podle policajta měl problém, protože doklad o zaplacení měl on, nikoli já. Prý se to množí, pokladní nic nedosvědčí, těm tam projde spousta lidí... ""...

13.05.2011, 14:55 |
Daryl (A)
HOAX: v obchodakach jsou vsude kamery. jednak by na nich byl videt jak vytahuje uctenku z kose a druhak ze s tim vozikem nejel po krame on ale ty.
Jo tak tohle by se mi mohlo stat :D bych ho nalozil s nakupem a pak ho vylozil o 30km dal :D samo nakup bych mu nechal
no s těma kamerama bych si tak jistý nebyl ...
u nás v penáči kamery nemají..
akhá47 dyk ...... ratatatatatatat

13.05.2011, 15:18 |
clown O O .. na kasach .. maj .. :o) treba za zrcadlem... zkus ukradst lahev :o)

13.05.2011, 16:13 |
Ravo 1) paragon nikdy nevyhazuju, pokud to není svačina do 100ky. Často se mi stalo, že nepotravinářské zboží mělo nějákou závadu nebo tak něco (pro reklamce), navíc si dělám zběžnou kontrolu co mi namarkovali, divili by jste se kolikrát vás už pokladní natáhla (zvlášť když je nějáká pseudosleva/akce)
2) větší nákupy nad cca 4-5 stovek platím kartou, proč s sebou vláčet miliony peněz a platit za výběry z bankomatů apod.
3) Velký nákupy málokdy nakupuju sám, takže bych měl svědka že cigán je čorkař....a pak by se zašlo na kamery a výslechy lidí...

13.05.2011, 17:03 |
Alííí Dostal by přes držku, a mohl by mít účtenek plnej batoh. At to jede zkoušet do Toronta, půlka jich tam už je. :-!

13.05.2011, 19:04 |
X-sat (M)
BLBOST - kamery jsou často a taky si prodavačka na kase bude moc dobře pamatovat, jestli si nějaká black huba kupuje velký nákup ;-)
cerna prodavacka si nepamatuje, ze by u ni byl za celej den jeden bilej zakaznik ...
Podle mě další hoax, už podle stylu, jakým je to psáno. Tyhle řetězové maily fakt nemusím. V životě jsem snad neviděl žádný, který by byl pravdivý.