Navštíveno 1030x

V bytovém druzstve maji nevyuzitou byvalou uhelnu, je vcelku rozumne clenena, da se rozdelit na 2-3 mistnosti cca 50m2+dalsi prostor by sel jako sklad (3m2), vstup by se dal i z ulice... co z toho udelat? je to na Brevnove, parkovani nic extra, kaderak a manikura uz v okoli jsou, bar a cokoliv hlucneho neprichazi v uvahu... napadla me jeste sauna-para, ale nevim jak je to "samo uzivitelne"... na posilku je to male...
napady? :-)

13.05.2011, 12:00 |
nome udělat kóje a prodat/pronajmout/darovat majitelům bytů jako sklepy
strojovnu na ohřev eteplé vody pro byty, na střechu solární koletory a odpojit se od drahého vytápění výměníkem nebo plynem :-)

13.05.2011, 12:24 |
clown fitko / telocvicnu + socialku

13.05.2011, 12:39 |
rcman Mě teda chybí solná jeskyně.
A Břevnov mám cca 10-15minut...
Poslechovku! :)
V baráku mám sklep, původně rozdělený na dvě části. V jedné měl být kdysi kotel na tuhý paliva, v druhý části měl být sklad uhlí. Výhodou poslechovky ve sklepě je skutečnost že 1, můžeš tam dělat randál jakej chceš 2, v létě je tam příjemně. Nevýhoda - v zimě zima (ale už se pracuje na stažení topení).
solna jeskyne je 2 ulice vedle :-/ sklepy mistni nezaplati... solarko je taky nekde zarohem...
ty kolektory jsou prokoučovaný, menily se stoupacky, dalsi trubky neni moc kudy, navic vsichni maji karmy/bojlery... do toho je tu jeste vlastni plyn kotelna na topeni, napojeny je i druhy barak, provozovatelem je Dalkie, splaci se nejaky uver a pod...

13.05.2011, 12:51 |
TROY vinotéka?

13.05.2011, 13:36 |
TT restauraci kde je totál tma...
kulečník, AHC klubovnu...

13.05.2011, 22:02 |
bafis hod to do pronajmu, on uz tam nekdo jinej neco vymysli...a kdyz se mu to rozjede, tak mu pak neprodlouzis smlouvu a pojedes v tom zabehlym kseftu sam....je to hnus, ale doba je zla ;-)
Divam se, ze bafis tu vsude radi pekny kurvoviny :)

13.05.2011, 22:43 |
bafis asi proto ze se pohybuju mezi spekulantama....a tak to proste chodi, bohuzel....S poctivosti leda pojdes :D
Já mám ze sklepa dílnu a je to fajn.