Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > co se zm*deckem?

o Navštíveno 2509x o
o 12.05.2011, 23:46 | Rajdlos
Nasel jsem zm*decka na netu co vykupuje corky, nasel jsem si tam i svoje radio, co s nim udelat? Kdyz jsem mu psal, tak samo ma jen radio ve stavu jak se mi ztratilo. Bez prislusentvi.

o 12.05.2011, 23:53 | tappaja
Mno nevim, jestli si udelal dobre, zes mu napsal a vyklopils mu to. Proste projevit zajem, sjednat schuzku, predani a bud mu nejak domluvit nebo si k tomu privolat PCR?
o 12.05.2011, 23:53 | Midi34
místní taxi poslat jako zájemce a at mu to ručně vysvětlí
o 13.05.2011, 00:01 | Nismo.Power | Upraveno: 2011-05-13 00:02:53
stačí bohatě krabice či záručák od toho rádia kde je SN a to žes krádež hlásil na pčr, pak jen zavoláš že si ho našel sjednáš si s nim schůzku a přizveš si pčr... rádio dostaneš zpátky a týpek dostane co protoat už je to přímo čérkař nebo překupník....

napiš mu od někoho jinýho jakoby s jinym telefonem a máš to, pokud si to nehlásil na pčr a máš záručák tak normál si sjednej schůzku, vem si rádio do ruky a řekni mu že bud to bude mít bez problémů nebo voláš pčr......
o 13.05.2011, 00:32 | pepe689
hm je to ten co jsme si myslel??????
o 13.05.2011, 04:10 | Davados
Snad rádio od PČR dostane hned,mě byl kdysi ukraden novej ericsonT10 a shodou náhod sem si ho našel v bazaru.Šel sem tam s policajtama a po identifikaci mi ho daly do ruky na asi 5min a pak mi ho na 2měsíce sebraly jako předmět doličnej :( . Přeju ať se zadaří a ať se Ti zmrdi vyhejbaj...
o 13.05.2011, 06:33 | tappaja
Mno jeste jedna vec, pokud si to mel pojistenym pojistovna plni, tak se na to vykasli, vis jak...
o 13.05.2011, 07:39 | Rajdlos | Upraveno: 2011-05-13 07:42:38
Tappik: psal jsem mu jen jestli je jeste v zaruce a jake je k tomu prislusenstvi, vic ani tuk

pepa: ee tenhle je z Liberce, v inzeratech ma samy nootasy, navigace, koncernovy dvoudinky, proste samy corky

Kdyz jsem se na tohle ptal jednou organu, tak mi v klidu rekli, ze pana predvedou ten vsechno zapre a zase ho pusti, proste pry neni zadna paka. Kocourkov. Takze jedina sance je asi jet particka lidi, vezmu s sebou krabici a prislusentvi a radio si podle jedny veci dokazu presne identifikovat. Blbecek to holt pochopi a nebo hude zle.
o 13.05.2011, 07:43 | Rajdlos
Jinak uz je to prave hlaseny na pojistovnu, proto bych to resil radeji v tichosti. Jen se mu pomstit.
o 13.05.2011, 07:45 | michal_smsmsm (A)
blbecek ti rekne ze to koupil za 500 od jinyho blbecka, kteryho nezna neb ho videl jen jednou nekde u vobchodaku a tam mu to nabidl tak to vzal, a no a si v haji...
o 13.05.2011, 08:04 | All | Upraveno: 2011-05-13 08:05:51
Na přezdržku přece nepotřebuješ důkazy jak u soudu. Zlomit hnáty lze i jen tak pro radost. Koneckonců i policajti se nějakou náhodou mohou domáknout informace o problematickém zboží a i kdyby mu nedokázali krádeže zabaví zboží pocházející z trestné činnosti.
o 13.05.2011, 08:25 | Bucci
smsmsms - na výkup je potřeba občanka a jestli to koupil někde v ulici mezi obchoďákem tak bych mu stejnbě rozbil držku
o 13.05.2011, 08:32 | michal_smsmsm (A)
nj tak jestli jde jen o to rozbit mu drzku, tak to by asi slo, ale tak ci tak silne pochybuju ze rekne ze to nekde vyndal z auta, nebo od koho to koupil... nehlede o tom ze jestli to do bazu dotycny koupil od nejaky smazky na kradenou obcanku (coz si tak myslim) tak se dal stejne nikdo nedostane :-(
o 13.05.2011, 08:36 | Kapka (M)
me kdysi vybral nekdo monitor z auat..nejaka strasna čína..ale rozbite okenko atd..tak jsem zavoval kriminalku..nafotily..sejmuli otisky atd...už jsem to nejak dal neresil..a asi po pul roce prijel kamos od Policii..jestli je to muj monitro..rikam OK a co dal? a on tady ho mas a dal to neřeš :-( tak nevim jak to funguje v tomhle statě
o 13.05.2011, 08:54 | Kamil
pokud vědomě prodává čórky, tak je to stejnej šmejd jako ten, co je krade, takže ideálně ho trošku venku zrušit, aby na to nezapomněl...
o 13.05.2011, 08:57 | michal_smsmsm (A)
no to by si mu musel dle me nejdriv vypichnout voci aby te nevidel a nemohl te naprasit a identifikovat, neb jinak je ti doufam jasny ze jak mu rozbijes drzku tak te naprasi a budes to mit bud jako ublizeni na zdravi nebo pokus o zabiti nebo kdo vi co si navymysli, musis vzit v potaz ze si v cechach a tady se chrani smejd a zameta se slusnejma lidma...
o 13.05.2011, 11:35 | mrazik | Upraveno: 2011-05-13 11:41:55
Ono pokud u nej najdou jen jedno radio, tak je mozne tvrdit, ze ho od nekoho koupil, ale pokud u nej najdou vice kradenych veci, tak i kdyby od nekoho koupil, bude to z nej delat minimalne prekupnika. Verim, ze jeho zaznamy v rejstriku by take mohli byt zajimave. Takze nahlasit policii s ti, ze tech kradenych veci tam musi mit hodne a tise doufat.
Druha varianta je ho nechat trochu poupravit, ale je potreba v te dobe mit neprustrelne alibi. Otazka je, aby dotycny vedel, za co dostal.
Jeste dalsi varianta je zneprijemnit mu zivot. Pokud podnika, tak podnety k setreni na financni urad, na zivnostensky urad atd.
No a uplne poslendi varianta je v miste jeho bydliste vylepit plakaty s jeho fotkou a popisem, ze dany prodava kradene veci. To by mohlo byt taky uspesny.
o 13.05.2011, 11:56 | Fipo
sjednat si schůzku, vzít mu to a ještě mu dát přes hubu...ikdyby jsi zjistil,že to nakonec tvoje nebylo :-D
o 13.05.2011, 11:59 | kozlustechnykus
Jenom se bojim, ze timhle pristupem se do problemu dostane akorat okradenej.
o 13.05.2011, 12:03 | Mr.Scully
Z pohledu zákona jsme přeci civilizace - zdraví má vždycky větší hodnotu než majetek. Ani krádež auta by neměla být povýšena třeba nad zlomenou ruku. Tolik zákon. Z hlediska etiky ovšem proti drobné nakládačce nelze nic namítat :-)
o 13.05.2011, 14:09 | LukeFab
kamošovi taky někdo šlohl kolo,pak toho dotyčnýho potkal na jeho kole a zavolal PČR.ti kolo zabavili a jim se ztratilo a nedostal nic.
o 13.05.2011, 16:11 | Luke_288
rajdlos: mužeš mi třeba do mejlu hodit nějakej odkaz kde to ten ocas prodává, jestli třeba nemá i mýho nedávno vybranýho columbuse?
o 13.05.2011, 19:45 | LukeFab
matis77: noaco nema to prodavat,to by musel byt uplnej debil,aby nevedel co kupuje a prodava,pokud to sam nekrade
o 13.05.2011, 19:49 | matis77
ale ja se toho (prvniho) zlodeje nezastavam ;-)
o 13.05.2011, 19:52 | kozlustechnykus
matis77: Chapu o co ti jde. Ale pokud panacek fakt jede v prodeji kradenejch veci(vyrobni cislo/jinak dokaze puvod radia), zaslouzi si po te drzce dostat. Ano, zastavam nazor, ze tim, ze sahnes na muj majetek/zdravi, vzdavas se vsech prav a podle toho s tebou nakladam.
o 13.05.2011, 20:07 | kozlustechnykus
No, druhej podvodnik (Rajdlos) je vicemene tlacenej do tehle pozice pravni upravou, co nam nasi posranci pripravili. Na hajzla nemuzes ty ani policajti (kdyz uz se snazi) a on se jen smeje.

Samozrejme by melo fungovat, ze pokud takhle najdes kradenou vec, policajti si to nafoti, zaprotokulojou a ten stejnej den predavaji poskozenemu. Ten samozrejme vrati penize pojistovne. POKUD je zbozi v puvodnim stavu a neposkozene. A ne ze ti na rok zabavi napriklad auto a nez se to dostane k soudu ocesaji ti policajti baterku, kola a ja nevim co jeste. Hajzl, co ho chytli s kradenym se jen tlemi, protoze na nej nemuzou.

Proste musi fungovat, ze prvne se zahoji poskozenej.
o 13.05.2011, 20:10 | camron
Kdyby byla PČR k něčemu, stačil by jí poznatek a nasadila by operativu. Chvilku chlapce sledovat třeba by se všichni divili. Nicméně nedělám si v tomto Absurdistánu iluze už vůbec o ničem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3486 sekund.