Navštíveno 2505x

Nasel jsem zm*decka na netu co vykupuje corky, nasel jsem si tam i svoje radio, co s nim udelat? Kdyz jsem mu psal, tak samo ma jen radio ve stavu jak se mi ztratilo. Bez prislusentvi.
Mno nevim, jestli si udelal dobre, zes mu napsal a vyklopils mu to. Proste projevit zajem, sjednat schuzku, predani a bud mu nejak domluvit nebo si k tomu privolat PCR?
místní taxi poslat jako zájemce a at mu to ručně vysvětlí

13.05.2011, 00:01 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-05-13 00:02:53
stačí bohatě krabice či záručák od toho rádia kde je SN a to žes krádež hlásil na pčr, pak jen zavoláš že si ho našel sjednáš si s nim schůzku a přizveš si pčr... rádio dostaneš zpátky a týpek dostane co protoat už je to přímo čérkař nebo překupník....
napiš mu od někoho jinýho jakoby s jinym telefonem a máš to, pokud si to nehlásil na pčr a máš záručák tak normál si sjednej schůzku, vem si rádio do ruky a řekni mu že bud to bude mít bez problémů nebo voláš pčr......
hm je to ten co jsme si myslel??????
Snad rádio od PČR dostane hned,mě byl kdysi ukraden novej ericsonT10 a shodou náhod sem si ho našel v bazaru.Šel sem tam s policajtama a po identifikaci mi ho daly do ruky na asi 5min a pak mi ho na 2měsíce sebraly jako předmět doličnej :( . Přeju ať se zadaří a ať se Ti zmrdi vyhejbaj...
Mno jeste jedna vec, pokud si to mel pojistenym pojistovna plni, tak se na to vykasli, vis jak...

13.05.2011, 07:39 |
Rajdlos | Upraveno: 2011-05-13 07:42:38
Tappik: psal jsem mu jen jestli je jeste v zaruce a jake je k tomu prislusenstvi, vic ani tuk
pepa: ee tenhle je z Liberce, v inzeratech ma samy nootasy, navigace, koncernovy dvoudinky, proste samy corky
Kdyz jsem se na tohle ptal jednou organu, tak mi v klidu rekli, ze pana predvedou ten vsechno zapre a zase ho pusti, proste pry neni zadna paka. Kocourkov. Takze jedina sance je asi jet particka lidi, vezmu s sebou krabici a prislusentvi a radio si podle jedny veci dokazu presne identifikovat. Blbecek to holt pochopi a nebo hude zle.
Jinak uz je to prave hlaseny na pojistovnu, proto bych to resil radeji v tichosti. Jen se mu pomstit.
blbecek ti rekne ze to koupil za 500 od jinyho blbecka, kteryho nezna neb ho videl jen jednou nekde u vobchodaku a tam mu to nabidl tak to vzal, a no a si v haji...

13.05.2011, 08:04 |
All | Upraveno: 2011-05-13 08:05:51
Na přezdržku přece nepotřebuješ důkazy jak u soudu. Zlomit hnáty lze i jen tak pro radost. Koneckonců i policajti se nějakou náhodou mohou domáknout informace o problematickém zboží a i kdyby mu nedokázali krádeže zabaví zboží pocházející z trestné činnosti.

13.05.2011, 08:25 |
Bucci smsmsms - na výkup je potřeba občanka a jestli to koupil někde v ulici mezi obchoďákem tak bych mu stejnbě rozbil držku
nj tak jestli jde jen o to rozbit mu drzku, tak to by asi slo, ale tak ci tak silne pochybuju ze rekne ze to nekde vyndal z auta, nebo od koho to koupil... nehlede o tom ze jestli to do bazu dotycny koupil od nejaky smazky na kradenou obcanku (coz si tak myslim) tak se dal stejne nikdo nedostane :-(

13.05.2011, 08:36 |
Kapka (M)
me kdysi vybral nekdo monitor z auat..nejaka strasna čína..ale rozbite okenko atd..tak jsem zavoval kriminalku..nafotily..sejmuli otisky atd...už jsem to nejak dal neresil..a asi po pul roce prijel kamos od Policii..jestli je to muj monitro..rikam OK a co dal? a on tady ho mas a dal to neřeš :-( tak nevim jak to funguje v tomhle statě

13.05.2011, 08:54 |
Kamil pokud vědomě prodává čórky, tak je to stejnej šmejd jako ten, co je krade, takže ideálně ho trošku venku zrušit, aby na to nezapomněl...
no to by si mu musel dle me nejdriv vypichnout voci aby te nevidel a nemohl te naprasit a identifikovat, neb jinak je ti doufam jasny ze jak mu rozbijes drzku tak te naprasi a budes to mit bud jako ublizeni na zdravi nebo pokus o zabiti nebo kdo vi co si navymysli, musis vzit v potaz ze si v cechach a tady se chrani smejd a zameta se slusnejma lidma...

13.05.2011, 11:35 |
mrazik | Upraveno: 2011-05-13 11:41:55
Ono pokud u nej najdou jen jedno radio, tak je mozne tvrdit, ze ho od nekoho koupil, ale pokud u nej najdou vice kradenych veci, tak i kdyby od nekoho koupil, bude to z nej delat minimalne prekupnika. Verim, ze jeho zaznamy v rejstriku by take mohli byt zajimave. Takze nahlasit policii s ti, ze tech kradenych veci tam musi mit hodne a tise doufat.
Druha varianta je ho nechat trochu poupravit, ale je potreba v te dobe mit neprustrelne alibi. Otazka je, aby dotycny vedel, za co dostal.
Jeste dalsi varianta je zneprijemnit mu zivot. Pokud podnika, tak podnety k setreni na financni urad, na zivnostensky urad atd.
No a uplne poslendi varianta je v miste jeho bydliste vylepit plakaty s jeho fotkou a popisem, ze dany prodava kradene veci. To by mohlo byt taky uspesny.

13.05.2011, 11:56 |
Fipo sjednat si schůzku, vzít mu to a ještě mu dát přes hubu...ikdyby jsi zjistil,že to nakonec tvoje nebylo :-D
Jenom se bojim, ze timhle pristupem se do problemu dostane akorat okradenej.
Z pohledu zákona jsme přeci civilizace - zdraví má vždycky větší hodnotu než majetek. Ani krádež auta by neměla být povýšena třeba nad zlomenou ruku. Tolik zákon. Z hlediska etiky ovšem proti drobné nakládačce nelze nic namítat :-)
kamošovi taky někdo šlohl kolo,pak toho dotyčnýho potkal na jeho kole a zavolal PČR.ti kolo zabavili a jim se ztratilo a nedostal nic.
rajdlos: mužeš mi třeba do mejlu hodit nějakej odkaz kde to ten ocas prodává, jestli třeba nemá i mýho nedávno vybranýho columbuse?
matis77: noaco nema to prodavat,to by musel byt uplnej debil,aby nevedel co kupuje a prodava,pokud to sam nekrade
ale ja se toho (prvniho) zlodeje nezastavam ;-)
matis77: Chapu o co ti jde. Ale pokud panacek fakt jede v prodeji kradenejch veci(vyrobni cislo/jinak dokaze puvod radia), zaslouzi si po te drzce dostat. Ano, zastavam nazor, ze tim, ze sahnes na muj majetek/zdravi, vzdavas se vsech prav a podle toho s tebou nakladam.
No, druhej podvodnik (Rajdlos) je vicemene tlacenej do tehle pozice pravni upravou, co nam nasi posranci pripravili. Na hajzla nemuzes ty ani policajti (kdyz uz se snazi) a on se jen smeje.
Samozrejme by melo fungovat, ze pokud takhle najdes kradenou vec, policajti si to nafoti, zaprotokulojou a ten stejnej den predavaji poskozenemu. Ten samozrejme vrati penize pojistovne. POKUD je zbozi v puvodnim stavu a neposkozene. A ne ze ti na rok zabavi napriklad auto a nez se to dostane k soudu ocesaji ti policajti baterku, kola a ja nevim co jeste. Hajzl, co ho chytli s kradenym se jen tlemi, protoze na nej nemuzou.
Proste musi fungovat, ze prvne se zahoji poskozenej.
Kdyby byla PČR k něčemu, stačil by jí poznatek a nasadila by operativu. Chvilku chlapce sledovat třeba by se všichni divili. Nicméně nedělám si v tomto Absurdistánu iluze už vůbec o ničem...