Navštíveno 2215x

12.05.2011, 21:39 |
Daryl (A)
resim viz nadpis pro byt cca 50m2 s oknama na JVV v nezaizolovanem panelaku. venkovni jednotka na balkon.
Byl bych vdecen za:
ad1) zkusenosti a doporuceni
ad2) konkretni nabidky

12.05.2011, 21:40 |
dolph kontaktuj Honzu BMW318iS . bude rád :) dělá do LG . . doporučí a nabídne :)

12.05.2011, 21:43 |
dolph když né honza tak praha
[ Link ] .. kdyžtak řekni že máš kontakt od Michala anebo Kamila z Ostravy

13.05.2011, 00:12 |
spunt mel jsem podobnou situaci, akorat jsem rovnou rekonstruoval celej byt.
klimu jsem udelal nasledovne : byt cca taky 50m, ale bez balkonu, takze venkovni jednotka ( tepelny cerpadlo ) na strechu. A 2 vnitrni jednotky v byte, mam je schovany v koupelne nad stropem, a v pokojich jenom vyustky na vzduch, takze nikde neni nic videt. Vsechno jsem bral toshiba. Chodi to jako vino, pred par dny jsem prvne testoval, na max chlazeni, to bylo slusne vymrazeny ten byt.
Jinak externi jednotku ber tep.cerpadlo. Budes mit moznost tim i topit. V cene je je rozdil nula nula prd, u mne 1tis kc, a jako bonus si pak zazadas na Pre o tarif TC a mas veskerou elektriku za pulku ceny !!! Takze se ti to casem i vrati.
Thats all

13.05.2011, 07:51 |
Daryl (A)
takze kolik jsi do toho zahucel ?

13.05.2011, 10:09 |
spunt no tohle co jsem ti popsal je vlastne takovy nejdrazsi reseni, nechtel jsem mit po byte nejaky hucici krabice. Tak jak to mam to neni v loznici slyset vubec a v obyvaku minimalne.
Stala me ta sranda necelejch 90tis kc, prodrazilo se to ale taky kvuli tomu ze mam 2 vnitrni jednotky, tudiz 2 nezavisly okruhy.

02.05.2012, 15:26 |
Daryl (A)
jsou tu vedra, tak to zase oprasim.
Ale 90 fakt davat nechci :) ... resil nekdo dalsi ?
klimu mám v bytě od počátku, takže neporadím, ale teď jdu nechat nalepit na okna nějaký folie, zatím nevím jaký budou optimální, nechci žádný zrcadlo, můžu napsat jakej to bude mít výslednej efekt, cca max do 14dní

02.05.2012, 15:47 |
Daryl (A)
mam uz okna se snizenou propustnosti ..ale na horko to moc nepomaha. U primeho slunecniho svetla se prohrivani snizilo. Ale rozpaleny panel ti behem vetrani udela z bytu saunu tak ci tak.
jj, vím, u sebe řeším to, jestli chladit byt z 30°C+ a nebo to o pár stupňů sundat foliema. uvidím. než se narodil prcek tak jsem to moc neřešil, ale přece jenom celej den na něj foukat klimu nechci...

03.05.2012, 14:07 |
clown no ale ziv pul dne 6kw klimosku :(
Možná bych z toho zase nedělal takovou vědu a koupil obyč split za 15000,-.
Např.
[ Link ] a ještě si to zapojíš sám.
Sice to neuchladí celý byt na 18°C ale skoro bych se vsadil, třeba z 27°C na 22°C to uchladí.
Na stavbě mam v dvojbuňce 9000BTU (nejslabší) split a udělá to tam slušej chládek.
Looni sem od Escuda koupil peknej kousek... Letos snad dojde na montaz.
clown: to je další věc...

04.05.2012, 09:35 |
Daryl (A)
Dudelina: nikde tam neuvadeji hlucnost. Na stavbe je to asi putna ale v noci v loznici mit rachot fakt nechci. JInak samozrejme zajimava alternativa ...za ty prachy bych snad i ozelel dve venkovni jednotky na balkone