Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Krbová kamna doporučení?

o Navštíveno 421x o
o 12.05.2011, 17:39 | HIGHTOWER
Ahoj, řeším teď otázku vytápění domu, má celkovou plochu cca 70 m2, objem je 165 m3. Chci tam dát krbové kamna, komín tam je s dostatečným tahem, ale nevím jaké kamna sehnat.
Podmínky jsou cca tyto: aby to vytopilo tedy cca těch 165 m3, i když samo obytný objem je menší, takže dejme tomu pro 130 m3 by taky stačilo, krb bude uprostřed domu, vývod kouřovodu asi nejlépe horní, ale není podmínka, dobré by bylo, kdyby uměl vydržet hořet (topit) tak aspoň 6, lépe 8 a více hodin, může když tak být s nějakým vnitřním vlastním výměníkem a nebo kachličkama držící to teplo, nebo co já vím co ještě se dělá, kdyby uměl dřevo i hnědé uhlí, bylo by to ideální, opět není nutná podmínka.
To je asi tak vše, co mě napadá, rozměr je defakto jedno, prostor tam pro ně je dostatečný. Kdo mi doporučí konkrétní kamna? Cenově netuším, co třeba tak do +- 15 tis.? Případně i nějakou firmu, která třeba při koupi udělá i montáž např., do toho si sám netroufnu. Díky

o 12.05.2011, 20:10 | Tuner#2
Ségra má tyhle a já jdu do nich taky: [ Link ]

Perfektní spalování, popel vynáší 1 x za 14 dní a dlouhá výdrž zaručena, jen ta cena je jinde: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2998 sekund.