Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > operatorum mobilnich sitit, resp. tem kdo se vyzna

o Navštíveno 698x o
o 11.05.2011, 16:17 | michal_smsmsm (A)
je mozny si u nejakyho operatora vybrat cislo ktere chci? kdysi to slo u Oskara, ale jak je to ted? muze mi nekdo s urcitosti rict, jake predvolby maji jaci operatori? s ohledem na stav pred prevedenim cisla k jinemu operatorovi? diky moc ;-)

o 11.05.2011, 16:21 | clown
o 11.05.2011, 16:32 | Ravo
U vodafone vybrat jde...a pak bezproblémů utečeš ke komu chceš (já osobně to tak udělal) - dojdeš na pobočku osobně, domluvíš si jakýkoliv tarif ale hlavně bez závazků aby ses neupsal na 2 roky třeba (telefony, slevy atd.) a na místě si vybereš pěkný číslo.
Za měsíc jak jim zaplatíš první provolaný termín se sbalíš a necháš převést číslo jinam. Jde to v pohodě, s převodem ti pomůže nový operátor (půjde po tom jako po uzeným ;)
o 11.05.2011, 16:33 | clown
michale .. a kolik tam chces provolat ??? :o)))
o 11.05.2011, 16:56 | michal_smsmsm (A)
Operator je mi fuk, provolat chci co nejmin, jedna se mi o kartu do pageru ;-) takze asi dobijecka, ale chci proste konkretni cislo ;-) ravo super, to jsem potreboval vedet, diky.
o 11.05.2011, 17:22 | TROY
teď ještě aby konkrétní číslo bylo ;)
o 11.05.2011, 17:59 | Newman
u Vodafone, lze dohodnout i po telefonu
idealni je to cislo prozvonit, pokud ti torekne "cislo neexistuje" je tvoje :-)
o 12.05.2011, 07:34 | michal_smsmsm (A)
akorat teda potrebuju predvolbu 724 nebo 726 a to u vodafonu asi nedostanu :( kua
o 12.05.2011, 10:29 | TROY
to nedostaneš :D
o 12.05.2011, 10:33 | michal_smsmsm (A)
Fakt ne? ;-) no koukal sem na autkro, neni tam sice z toho bych vylozene chtel, ale asi tam vyberu, jinak tohle dilema asi nevyresim ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.