Navštíveno 924x

Nemáte někdo nějaké doporučení na konkrétní model šikovného sekacího,vrtacího kladiva. Potřebuji něco rozumného k domu na sem tam nějakou "dírku" a sem tam využiji i sekání do zdi, lehce beton atp. ? Nechci nic za litr, ale ani za 20tis. Něco prostě rozumného co i něco vydrží a má případně dostupné díly a servis. Děkuji za tipy
Ahoj, já si pořídil na to domácí žvýkání Makitu, zatím jsem s ní nesekal, ale vrtání je v pohodě, do betonu jako do tvarohu :)
[ Link ]
Doma máme kladivo od Extol 1500W, úder 7.5J, kdysi stálo snad 2 nebo 3 liry. Hodně už se nadělalo a stále drží :)
Jinak kdysi se tu něco podobného řešilo, skus se schválné kouknout.
[ Link ] Na takové domácí boucháni myslim stačí, cena kolem 3ky na netu.

10.05.2011, 22:08 |
cob1,2HTP:) | Upraveno: 2011-05-10 22:10:22
[ Link ] mame v praci, kazdej den v akci... obcas spadne ze stafli a porad maka... nic se na nem nezlomilo. coz se o aku narex rict neda...
ja sem domu pořídil tohodle Bosche a funguje super
[ Link ] u nás ho používaji kluci na prostupy v panelech a zatim taky drží
Osobně jsem si pořídil FERM za cca 3500,-
Jede v pohodě. Převážně ho používám na míchání maltových a betonových směsí, ale už si i zavrtal a zasekal. Po dvou letech naprosto v pohodě.
Koupil jsem před rekontrukcí domu tohoto Einhela s tím, že víc jak tuto akci nevydrží a nestačil jsem se divit co práce jsem s ním udělal a pořád bezvadně funguje.
[ Link ]
Ja sem na stavbe odrovnal 2 kladiva, kazde za 1500-2000,- a ted treti co sem si koupil po ukonceni stavby opet za 1500-2000,- si myslim, ez na obcasny pouziti staci
Upozornuju, ze sem je pouzival hlavou a kdyz po 30minutach bourani betonu z mixu bylo rozpaleny, tak sem ho nechal odpocinout a ze se ty 2 kladiva na stavbe neco namakaly
Znacky to byly ty obyc brother (nebo jak) a einhell, ted to posledni mam od ASISTu
mame vse od dewalt a pohoda jen jednou se menila hlava za 3ku :)