Navštíveno 1412x

mam ADSL - nemam pevnou linku - mam o2 - platil jsem 400,- a ted mi to chtej zvednout na 500,- je to tusim 8Mbit
ma dnes cenu jit jinam ? (Radiokomunikace ?) nebo pozadovat rychlejsi za ty penize ?
potrebuju poradit. Diky vsem.
zavolej jim, že pujdeš jinam a uvidíš že ti zůstane stejná cena když zůstaneš

10.05.2011, 10:03 |
Pekys upc není v dosahu? Jejich nabídka mě celkem dostává, za prachy co mám 8Mb od O2 oni nabízej snad 25Mb.
Lokální providery nemáte? Třeba po celý Plzni je Pilsfree, za 300 Kč měsíčně nabízí (dle lokality) obvykle rychlost mezi 20 a 90 Mb/s, což je za ty prachy solidní ;-)

10.05.2011, 12:48 |
AR no upc se da ;) taky sem na nem jel, nez sem musel zmenit na netbox :(

10.05.2011, 17:21 |
rcman Kolega v práci má taky O2. Minulej týden mu volali že mu to musejí zvednout. Že měl sníženou cenu jenom na akční cenu. A akce Uz skončila. Tak jim hned řekl že o jejich služby Uz nestojí a ještě dnes jim přinese modem na pobočku a končí.
Tak mu frajer nechal dál akční cenu. A nebyl problém.
Já mám taky O2. Ale Zatím me nikdo od nich nevolal. Třeba me to ještě čeká. Ale máme od nich i pevnou linku a o2 tv. Měsíčně platíme cca 2000kč. Takže asi již netřeba zvedat cenu.
Radiokomunikace jsem měl předtím. A dost často jsem řešil problémy kdy nešel net apod. Nevím, je to asi 2-3roky zpět. Tak se třeba už zlepšili.
Pokud by si měl možnost UPC internetu po kabelu. Vůbec bych neváhal! U nás to vede jenom z jednoho sídliště na druhý. A jelikož tady tenkrát nikdo nestal o připojku. Mám smůlu.
Radiokomunikace vubec. Od doby, co se prebarvili na ruzovo a koupil je T-mobile, tak jen problemy, problemy, problemy a spousta zakazniku je rusi a jde jinam. Tak jak jsem s nima nikdy nemel problemy a jejich technicka podpora byla na jednicku, tak po teto zmene to funguje presne obracene...

10.05.2011, 21:32 |
X-sat (M)
Netbox tam nemáš?
zkusim proverit UPC. Ale mam pocit, ze jsem to resil na zacatku a ta moznost nebyla. Ten NETBOX by me lakal.
Diky za postrehy. Dneska maj zavolat z O2 tak jim zkusim rict, ze koncim. Jsem zvedavej, jestli na to budou reagovat.
na netbox nemam pokryti, UPC taky nepujde
zkusim trik, ze jdu jinam
uvidime
takze jsem pohrozil odchodem fiktivne k UPC a O2 jakoze mam dobrou platebni, tak cenu 400 zachovame :-)
to je fakt saskarna !
specialní dík za radu "Only_One" and "rcman" potreboval jsem trochu popichnout s tou vyhruzkou :-)
jj v tomhle jsou komedianti vsechny firmy a zkousej to

11.05.2011, 09:04 |
Pekys Tady v banánistánu je totiž náš zákazník ovce, která nemele a platí, a vyhodný nabídky jsou jen pro nové ovce, které lákají do stáda.

11.05.2011, 10:49 |
clown tak ja za ADSL doma uz taky 4 mesice platim 750 misto 500 .. nejsem ovce, jen neni cas
:o)
to clown - 10min max. :-)
+420 800 020202

11.05.2011, 12:36 |
clown Newman 18 minut !
domaci nahe ADSL z 750 na 400
firemni z 1350 na 900
bez smlouvy a zavazku
duvod omezeni rychlosti diky kvalite linky :o)
já tak funguju u UPC už několik let, vždycky chcu odejít a zůstává mě defakto komplet nabídka přes 100 programu, net a HBO za 6 kil měsíčně :) Dá ses něma jednat :)
taky me ted (srpen) ceka konec 400,-Kc za O2, chtel sem jim volat ted v kvetnu, abych kdyztak mohl napsat vypoved dostatecne predem. Myslite ze tam teda nemam volat a mam pockat az me oslovi - ptam se proto, abych tam ted nevolal, dotycny to nezaznamena a ja to pak v srpnu budu resit znova az mi pride automaticky faktura na 750,-

11.05.2011, 14:17 |
clown jj, mam volat taky v dubnu .. , nez to automat prehodi na normos tarif ..
clown - myslis jako pristi rok jo?

11.05.2011, 14:27 |
clown jj ..
dnes jsem to zarizoval, pry mam za 11 a 1/2 mesice zavolat, protoze to automat automaticky vrati na puvodni castku
ok, takze asi pockam az pride cas a zavolam az v srpnu
ehm, jak to zjistím, jestli mám taky akční cenu, nebo ne a jestli mě čeká zdražení? Platím taky kyslíku 400 nebo kolik, ale ten net mám snad už 6 let...
malinko z jineho soudku:
pridu domu a manzelka ze ma fakturu 1300,- za telefon (bezne plati 200-300,-),no hned me bylo jasny ze to bude za internet. Pripojuje se doma pres wifi ale ten jeji podelanej SE to asi obcas spoji pres gprs
takze za 1548kB plati asi 908,-Kc bez dph - pekne mi tim zkurvila den,jednou uz asi 600,- takhle projela. Takze ted premyslim zdali by to neslo s operatorem nejak zkoulet
nedalo...
muj otec si takhle podruhe za sebou projel 2500 za par kb dat pac nema datovy tarif, nepotrebuje ho, proste nejak z kapsy se sem tam pripojil.
Co jsem slysel tak proti jinym to jsou porad ale jen drobne :O)
data by měli jít bloknout u operátora ne? aspoň u firemního T-Mobilu to jde
bloknout jdou, to ale neresi tu situaci o ktere pisem, kdy uz k tomu stahovani dat doslo...
to jo, ale řeší to do budoucna samovolný připojování v kapse
jo, znám, mě takhle přišlo 8K Kč když jsem ještě datovej tarif neměl. teď za pár stovek asi 500MB měsíčně, na mejly to stačí.
btw dotaz- jsem u UPC už asi 2 roky, 100% platební morálka krom jedný faktury, kde jsem blbě napsal VS, přešel jsem od O2, prtž za ty prachy je UPC prostě lepší, mám 25MBit a nějakej ten základ kabelovky plus HD přijímač. suma sumárum 1000Kč. je tu někdo kdo má podobnou věc a má u UPC nižší faktury? já jen jestli to má smysl zkoušet.