Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hokej SLO-FIN

o Navštíveno 958x o
o 07.05.2011, 22:41 | Newman
jako Slovensko fakt špatný. Já jakožto totální amatér divák (hokej jsem sledoval za svůj život tak 10x maximlně). Opakovaná střelba puku dopředu do neznáma a to se opakoval pořád, žádná konkrétní přihrávka mezi sebou. Fakt špatný ...

o 07.05.2011, 22:43 | Midnite
také končí a nedá se nic dělat
o 07.05.2011, 22:52 | bafis
pekna ostuda...ale ja jim to preju, v poslednich letech me serou s tema kecama a vecnym hledani chyb nekde jinde....ted uz jen doufam ze to u nich vyhrajem my, to by byl zarez...
o 07.05.2011, 23:32 | XsaraTV
môj otec po hokeji s Fínskom:"ráno beriem všetky naše občianky,od zajtra sme češi " :D tak ahojte bratia :D
o 07.05.2011, 23:40 | crestik
...kuwa, čtu jakej ŠkoFin :-)
o 09.05.2011, 07:47 | PlusOne
bafis:
Výstižně shrnuto, koukal jsem na slovákách (z nějakého mě neznámého důvodu nám přestalo jít ČT2 i ČT4 Sport), a je to přesně tak, jak říkáš....
o 09.05.2011, 08:26 | PlusOne
Ještě....našel jsem pěknou hlášku, která se vztahuje ke slovenské "situaci":

Soupiska slovenského týmu na dnešní večer: Útoky: Smola - Rozhodca - Vyhovorka, Českýmindrák - Závist - Maďarskýmindrák, Vriti - Vpiči - Dofrasa, Takmer - Keby - Bohužial. Obrana: Neskoro - Vedla, Niktonásnemárád - Spiknutie, Samásmola - Pech. V brance: Diera a Tykokso
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3347 sekund.