Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Renault Laguna Combi r.96 - rada prosím

o Navštíveno 1423x o
o 07.05.2011, 18:46 | Jirka156
Ahoj. Možná budu kupovat Lagunu Combi 1,8i rok 96 na ježdění do práce a jako druhé auto do rodiny. Je od kolegy z práce, který se o ní staral, ale i přesto má pár much a jelikož nejsem Renaulťák, prosím o rady. Nejdou otevřít LZ dveře zvenku ani zevnitř. Nemá někdo program, jako má VW - ETKA, ELSA; ePer - Fiat, Alfa, Lancia; Opel - EPC apod., jak je to ve dveřích poskládané? Jsou tam lanka nebo táhla? V případě, že by byl v háji zámek, neměl by někdo? Pak je na můj vkus dost vyšlochtaný fofr klacek. Tam jsou nějaké gumy nebo pružiny, které vrací páku na neutrál? Je to dost vyšlochtané a páka pomalu padá do stran. A pak prý občas zablbne imobilizér a nejde nastartovat a musí se nastartovat pomocí nouzového startování, pak je to prý zase o.k.-jinak prý častá závada Renaultu a jeho infra zařízení na dálku. No a poslední, asi rupla žárovka v hodinách na středu přístrojovky. Jak to vyměnit? Díky za každou radu. Jinak auto je za 25tis., takže se problémy dají čekat.

o 07.05.2011, 19:56 | Luboš1
za 25? jestli chces prodavam svoji lagunu a jsem schopen ji nechat za .......kdyztak mail nebo tel...je kombi a rok 1998....mail pod nickem
o 07.05.2011, 20:29 | Jirka156
Lagunu kupuju od něj, že mi k tomu nechává zimáky a vím, že poctivě dělal veškerou údržbu. Od rozvodů, olejů, nyní spojky, ložiska kol atd. Tak mi jí pošli na mail gt.jirka@tiscali.cz. Pošli mi popis a fotky. Dík. Odkud jsi. Já VČ - RK.
o 07.05.2011, 20:58 | P3RF3KT
Ty imo u renaultu byli fakt nahovno. Ale da se narazit na kus kde je to ok. Treba my sme meli nejdriv megana combi r.v. 99 a tam to šlapalo jak švícary a dalo se odemykat na 10m od auta, potom sme meli twingo a tam to bylo tak vpiči že sem dycky malem rozmlatil kliček nez sem se do toho dosta. A ted mame lagunu combi r.v. 98 a tam to šlape taky dobře ale tak na 1m od auta. Jinak renault starej je vseobecne kus o kusu. Treba tu co mame my jako druhy auto do rodiny, tak za pul roku co ji mame zatim bez jedinyho problemu a že jezdi dene do prace z prace.
o 07.05.2011, 20:59 | DaveF
hodiny - ten kryt jde volně sundat a dostaneš se k šroubkům hodin

ostatní moc neporadim
o 07.05.2011, 21:43 | vinzek fa
hele jesi ma oba klice na ten infrak tak zkuste druhej casto je to ko v tom klicku a na druhej to maka jinak postup na prekodovani najdes na renaul foru delal sem to tatoj na meganu a maka to uz ok ostatni ti nereknu
o 08.05.2011, 11:31 | Jirka156
vinzek fa: nemáš odkaz na to fórum resp. ještě lepší přímo postup? Jde to bez diagnostiky?
DaveF: díky za radu. Každá se počítá.
o 08.05.2011, 12:30 | vinzek fa
jo hele odkaz nemam delal sem to pred rokem slo to snadno stahli sme jakoejsi program kterej vygeneroval podle vinka kod kterej se namacka potvrdi se to klickem a bylo je tam nekde i presnej navod kdyz tam zadas dotaz urcite ti tam nekdo poraditaky sme to tak poresili
o 08.05.2011, 13:17 | Jirka156
Ten program si kolega stáhl a i kód vygeneroval. Díky němu startuje pokaždý, když to nejde natočit. Teď jsem pročet pár příspěvků na Renault fóru a vypadá to, že je k.o. buď klíček nebo čtecí cívka na spínačce.
K problému dveří, co nejdou otevřít to vypadá na zámek dveří. Takže sehnat jiný, ale jak otevřít ty zavřené dveře, které nejdou zvenku ani zevnitř. A flexu brát nechci :-))). No tak jsem na vážkách. Buď se na to auto vykvajznu nebo musí dost slevit. Navíc není zaplacená ani ekodaň. Takže z 25tis. je skoro 30tis. a to bez pojištění (1,8i). No a pak zase sypat peníze za díly. Ještě budu přemýšlet.
o 08.05.2011, 15:57 | vinzek fa
pokud to nastartuje a funguje to a zase to prestane z niceho nic tak je to v klicku vetsinou a ten stoji ranec -)
o 08.05.2011, 17:04 | Jirka156
Kolik stojí? Já už kupoval klíček k Alfě 156, který stál 6000Kč. Na Zafiru B co mám teď stál necelé 3000Kč + kódování. Takže ceny jsou různé. Zkusím jestli má druhý a jestli taky blbne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3334 sekund.