Navštíveno 980x

Zdarec, chtěl bych vyměnit stavájíví nokii E66 za nějaký dotykový stroj. Zaujali mě tři telefony a teď nevím který vybrat.
Nokia C5-03 - zamlouvá se mi vzhled, ale chybí mi tam aspoň dioda místo blesku, která se občas hodí místo baterky..
Samsung GALAXY Ace - V recenzích o něm hezky píšou, ale do samsung se mě chce nejmíň :)
HTC Wildfire S - tento se mi tak celkově zamlouvá, ale pořad váham nad nokii (asi se to s ní nedá srovnat funkcemi, ale na to až tak nehledím)
Od telefonu očekávám GPS - mají ji všechny tři modely, solidní výdrž baterie a ať se s tím dá trochu fotit...

07.05.2011, 17:28 |
JA chlapi já nevím...co vlastně chcete?operačí systém je vám jedno, a internet asi nečtete..počty prodaných, fora jednotlivých telefonů a tak...a pak si tam dojdi a testi je v pazouře..asi tak
Díval jsem se na recenze, ve kterých jsem se dočetl pro a proti. Ale žádna s těch informací mě nepřesvědčila ke koupi :). Jinak na symbian sem zvyklej, ale každej na něho nadavá, takže je mi vcelku jedno co tam bude
Samsung Galaxy Ace, a proč se mě neptej, ale prostě tohle no...
Mě by právě zajímalo proč :)To bych radši to HTC, ale někdo tady psal, že HTC jedině desire. Tak jsem myslel, že se dozvím nějaký postřehy od zkušenějších..

07.05.2011, 20:06 |
War Přešel jsem že Symbianu na čistý Android a je to čiré zoufalství. Žádné vyzváněcí profily, žádné řazení kontaktů do skupin, synchronizace s Exchange poloviční, žádné nahrávání hovorů, všude vecpané google služby, absence tasků.
Ale když budeš chtít honit widgety po plochách a řešit 3D scrolování v animacích a ukazovat svoji plochu uhrovitým kamarádům, tak je to systém pro tebe.
To je trochu jiná cenová kategorie
Tak se rozhoduji mezi HTC a nebo Samsung. Přečetl jsem všechny recenze co jsem našel. Na HTC jsem teda našel jen jednu. A HTC ma větší ramky, Samsung zase procesor. Co je lepší? Jinak bych chtěl aby baterka vydržela aspoň dva dny s normalním používáním..

12.05.2011, 00:15 |
Dr.T | Upraveno: 2011-05-12 00:20:30
Samsung Ace mam tyden a nadmiru spokojen, sice v zakladu relativne holy system, ale vse se da na netu najit - doporuceni, a pak z marketu ztahnout. Ale pokud nemas tarif s netem tak je to nanic. Pokud se ti nechce po vecerech sedet u pc a hledat doporuceni na ten ktery sw tak taky spatne.
Mel jsem uz hodne fonu a zatim tento vede.
ALE VELKE BACHA - BATTERY !!! nepocitej vic jak den, a to se krotim, neposloucham radio ni mp3, necumim na filmy, net jenom ztahnu data a hned zakazu pripojovani, a presto - nikdy jsem v aute nepotreboval cigaretak dobijeni, po 3 dnech uz ho tam mam, nejvic bere alpine parrot BT HF
2 War: nechci zranit tve pc dovednosti, ale vse cos uvedl ze android nema mam v Aceu jiz od prvniho vecera co jsem si ho prinesl domu, a to jsem android nikdy nedrzel v ruce, trochu brouzdat po netu a vse nejdes. A ze vsude na.rany google - ani jsem nepostrehl, co mas za verzi :-)
Musim priznat, za Android 2.2.1, co tam davaji ted, je vymakany, hodne intuitivni, jen si ho kazdy musi upravit k obrazu svemu...
Dr.T : Už jsem se tak nějak rozhodl, že to bude telefon s Androidem. A zatím se mi víc líbí HTC. Sice menší displej, ale stejné rozlišení. Novější verze Androidu ( Možná se da na Samsungu dohrat, ale to nevím ). A co jsem četl tak má HTC lepší fotky, ale je pravda, že jsem také četl opak..A také jsem četl, že Samsung je na tom hůř co se týče čitelnosti na slunci a pozorovacích úhlů.