Navštíveno 700x

mám malej možná velkej problém.
došlo mi z magistrátu Opavy předvolání k jednání o přestupku s vozidlem, který jsem loni prodal nepojízdní. Vozidlo bylo dále opraveno a prodáno dalšímu človíčkovi. Jak jsem ted zjistil není přehlášeno ani na jednoho.
Takže otázka zní jak z toho ven. řešit to dle prodeje. nebo dojet na magistrát zaplatit pokutu a vzít si auto Z5 když je stále nahlášeno na moje jméno?
ukaž jim kupní smlouvu a je to
kupní smlouvu nic víc nepotřebuješ....
pokud bude pokuta malá, tak ji cálni a vem si auto :D
Co kupní smlouva, stačila by?
kupní smlouvu mám jen s udaji. někde se mi zatoulala druhá strana s podpisama a datem. měl bych ji snad dohledat.
pokuta je napsaná jen za slicky. otázka kolik dalších jich bude nastřádaných.
musím se tam dostavit nebo se tohle dá vyřešit po lelefonu a mejlem. mám to 100km a ušlej zisk za den práce raši nepočítám:-(
Kupní smlouva stačí ale to auto si dořeš.Vzít zpět to nemůžeš protože se pak on začně ohánět kupní smlouvou.
Pokud mas v pořádku smlouvu, tak stačí. To už mám také za sebou :) Domluvil jsem se s nimi po telefonu, přeposlal faxem dokumenty a vyřízeno.

06.05.2011, 16:48 |
cuir mel jsem obdobny problem a vyresila to kupni smlouva s tim ,ze sem se snazil kontaktovat kupujiciho ,ale protoze se jedna o cloveka zavisleho na drogach tak s nim bohuzel je velmi tezka komunikace a tim padem sem nebyl schopen doresit tento problem dokonce. Tohle zabralo a stacilo to na to aby mi dali aji doporuceni, ze mam zajit na urad , nechat si vystavit nove doklady z duvodu ztraty. zaplatil sem sice nejakej peniz ,ale nic hrozneho to nebylo a pak na zaklade kupni smlouvy to auto odhlasit na jeho jmeno. Ze mi pak nebudou chodit zadne dalsi dopisy a vse bude jiz smerovane na neho. Ucinil sme tak a uz mam nekolik let pokoj. jedinne co sem musel udelat tak je schovat si dobre tu kupni smlouvu , takze sme udelal nekolik scanu smlouvy, aji nejake fotografie a zepar kopii a ruzne sem je roztrkal na ruzna mista abych vzdy aspon jednu nasel :D
kupní smlouvu mám komplet.

06.05.2011, 17:10 |
achyl resil jsem uplne to same a stacila kupni smlouva