Navštíveno 3142x

Hmm?
Nejaky tipy na vysledky? :)
5:2 pro nas......rolinek 2x jagr 1x cervenka 1x a blatak 1x
elias-havlat je rozstrilej :))
Doufam ze bude vyhraaaaa :)
nevím
když napíšu že prohrajem tak je to doma, když řeknu že vyhrajem tak je to v háji
takže to určitě projedem :-) aby to bylo doma

04.05.2011, 20:11 |
bafis čr - fin 3 : 1
Je to nekde live na netu?
tappaja: jo je :) nekde jsem cetl ze dostali nejaky svoleni ze to CT muze vysilat online na netu :)
8:0 pro nás, 7x Pavelec, 1x vlastňák Rutua :-D

04.05.2011, 20:22 |
Geo89 | Upraveno: 2011-05-04 20:22:27
asi sportzive -
[ Link ] ale tam to nějak neběží...přetíženo
takže zkus tady
[ Link ]

04.05.2011, 20:33 |
TROY mohli bysme prohrát
tu jednu potřebnou prohru bych nechal až na další skupinu a nejlépe proti někomu slabšímu, na probrání :-)

04.05.2011, 20:41 |
Kesam Koukám že to bude asi 0:0 do kabin :-)ááááááá přesilovka tak možná 1:0 :-)

04.05.2011, 20:43 |
Kesam A už se perou :D
ty voe to bude sama bitka asi dneska :)

04.05.2011, 20:47 |
Kesam Asi jo :-) se tam do něj dali na konci pěkně :-)
Pokud nebudou strilet a budou delat hovadiny, tak je to jasny. Zatim maji Finove celkem smulu, ze nic nedali.
Jelikož nestřílí na bránu, nemůžou dát gól !!!!!

04.05.2011, 21:07 |
Kesam Góóóóóóllllllllllll:-)
gol sme majstri sveta :-)

04.05.2011, 21:17 |
Kesam No jo my CZE vs FIN mede :-)
prej nervy, tomu říkáš nervy???? Viděl jsi loni 2x za sebou v play off nájezdy? To byly ku*va nervy, tohle je oproti tomu čajíček.....

04.05.2011, 21:51 |
hlavon | Upraveno: 2011-05-04 21:53:34
jj pavelec je borec a plekanec at tem finum naloži
Kesam: na kraviny nekoukám... Jak to nevoní benzínem, tak mě to nezajímá... mede :-D

04.05.2011, 22:06 |
Kesam :-)
O co se hraje? Která země vyhraje tak té se slevní benzín?

04.05.2011, 22:17 |
bafis takze Tuner s Proffou ted asi koukaj na ordinaci :DDD
bafis: já koukám na top gear :(
samej kanec samej bagr na to se neda koukat fini kurva -))
no neříkal jsem to? Pavelec chytil 7 gólů a díky vyloučení Rutua dal Jágr na 2:0 a tím to pojistil, jsem dobrej :-D
Super hokej, rychlej, bylo tam všechno, takže parádní zápas :-)
Před zápasem je v české kabině cítit mírná nervozita. „Všichni si poklepou a zakřičí,“ řekl v on-line chatu na Sport.cz Šmíd s tím, že hokejisty před zápasy nabudí muzika. A co zní v kabině? Karel Zich, Kabáti, Helena Vondráčková, Hana Zagorová. A Michal David. „Toho si zpívá Honza Marek a občas se přidají i další, ale na Zlatého slavíka to není,“ smál se Šmíd.
lol
highty: videl neboj :)
Ale i ted to stoji za to :)
kurva lae jeste to pekne zdramatizovali :)
bafis: To už vůbec ne... TV je vypnutá, stačí mě to 8hod. v práci...
tak já tipuju, že to s těma finama vyhrajeme :-DDD
Byl jsem v Bratislave osobne... Naprosta pecka! Zitra nahodim nejaky fotky ;-) teda vlastne dneska :-))) mistriiiii!
vsadil jsem 200 kč na Francie X Bělorusko (O) Švýcarsko x Kanada (O) Slováci X Rusko (2) a Česko X Finsko (1)...
konečně se mi povedlo něco hoooooodně velkého :)
time out

všichni na 31 :-)

(v)lajka vzhůru letí :-)
jak trefně zahlásil jeden pán na toaletách - já sem si sem přijel zazpívat hymnu :-)))

Luboš1 04.05.2011, 19:54: Doufám, že jsi to myslel s nějakou nadsázkou?! Ještě si zapomněl přidat otázku kde je Lukáš Kašpar? :-)
Hokej byl dobrý. Škoda toho jednoho inkasovaného gólu takhle před koncem.

05.05.2011, 17:37 |
TROY :O) měl jsi tam na ně ljkuku řvát a nadávat ))))
Harryp: Stejně tak se mohl ukázat i Růžička bohužel... Ale nevadí, všichni bojují :)
Midnite: Růžička nic nepředvedl, šance dostal.
Oni by z toho Třince museli jet celá lajna asi, aby Růžička ukázal to co v PO. Nicméně fascinuje mě, že někdo brečí, že tam není Kašpar (je zraněný) a nebo jako tady Luboš1 píše, že dá Blaťák góla :-) (který tam není)
Harryp: no nepředvedl protože na ČHH nedostal moc šancí aby se předvedl, ale má to dobře poskládané. Ale moc se mi nelíbí hra Novotného
Harryp: Jakožto Ocelář musím reagovat.
Růžička dostal šanci se ukázat? kde? Rekordman,nejlepší hráč ELH a dostane ice-time 5min. za zápas ve 4.lajně? tomu říkáš šance se ukázat? Loni byli z Červenky všichni posraní a hned šel k Jágrovi,kde byl naprosto tragický,přesto tam byl pořád včetně přesilovek. Pak šel ke Krejčímu a Fleischmanovi,kde by se zlepšil i sud na puky. Kde dostal letos Růžička prostor?Kde?hrál 4.lajnu,nehrál ani jednu přesilovku ani jedno oslabení. Hadamczik prohlásí,že není defensivní typ. Celý život hrál defensivní levé křídlo a s tím taky do Třince přicházel. Pod V. Řůžičkou hrál celé EHT i MS oslabení,tady nehrál ani jedno,stejně tak přesilovku. Prosím teda o vysvětlení,kde dostal ten prostor se ukázat.

07.05.2011, 21:41 |
Harryp | Upraveno: 2011-05-07 21:42:59
walish: odpověděl sis sám už na začátku jako Ocelář. Trochu nadhledu by to chtělo. Těch zápasů kde mohl něco ukázat bylo během sezóny více. Jáá nemám vůbec nic proti Růžičkovi- ten mě nasral až poté těma jeho kecama.
Mimochodem místo koho měl jet?
Midnite: Máš recht, Novotný není zatím moc vidět...podobně Červenka. Nicméně jako team zatím jedou.
Harryp: třeba místo Novotného :)

08.05.2011, 08:56 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-05-08 08:59:37
Nevím, proč řešíte Růžičku :-D Když si vzpomínám, tak např. Červenka, ten v minulosti ve když ještě hrál v Extralize, tak hrál parádně, byl jeden z nejlepších, ale za repre hrál hov.., nedokázal dát gola, šancí jak nasr. a nic z toho, teď hraje už líp, ale prostě mu to v době, kdy perlil v extralize a hrál za nároďák mu to prostě nešlo, a to že tam byl mě neskutečně štvalo, takže to samé může být s Růžičkou, všichni, co umí hrát za klub nemusí umět hrát za repre... Viz. různé nároďáky v minulosti třeba Ruska, samá hvězda, samej super individualista, ale jako celek to bylo na ho...
Jo a vždy tam musí být přeci někdo, komu to nejde, viz. třeba teď Novotný, těžko bude zářit každý...
Takže kluci, KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD :-D