Navštíveno 3170x

04.05.2011, 12:16 |
jp1 taky máte někdo smůlu a daly jste zálohu? Naši měli smůlu, naštěstí jde jen o vchodové dveře.
je docela sranda najít co s tím a jak postupovat, zatím se mi nepodařilo najít insolvenčního správce, ale nějakej jakžtakž návod jsem našel, řešíte to někdo?
Nejhorší je, že ty dveře měli být už vyrobeny a jsou prý někde na skladě...........
Podle OŘ mají základní kapitál 10 000 000 Kč, tak bych toho správce radši rychle našel... Sice asi rozprodá majetek firmy, ale žádná lahůdka to pravděpodobně nebude.
a k cemu je to jako dobry ze maj 10M zakladni kapital? :)

04.05.2011, 12:52 |
clown Kislik ..., no kdyz je nemaj na ucte, tak k nicemu :o))

04.05.2011, 12:54 |
jp1 v insolvenčním rejstříku kolonka insolvenčního správce není vyplněna a na soud co to dělá se nejde dovolat, tak uvidíme..........

04.05.2011, 12:58 |
sotek Vzhledem k tomu, že dluží celkem 200mega, z toho asi 150 státu, si myslím že na nějaké vracení záloh prostě nebude.
hele a co myslis ze uspechas? je to teprve NAVRH. soud se bude zabyvat tim zda vyhlasi nebo nevyhlasi upadek. Pokud ano vyzve veritele aby si prihlasili pohledavky a PAK teprve neco delej...
spravce pak ziska max penez majetkove podstaty firmy a dle zakona postupne a pomerne uspokoji veritele. tedy prvne zajistene veritele, pak stat a pak ty ostatni pokud neco zbyde

04.05.2011, 13:01 |
jp1 Kislik: konečně mi to někdo víc vysvětlil :-)
nicmene vzhledem k tomu, ze na sebe ten navrh podali sami lzde ocekavat ze soud vyhlasi upadek. a z toho co rikaj, ze majetek je ca polovicni vuci zavazkum, tak lze celkem slusne ocekavat ze na nezajistene veritele zbyde prd. a ano slozena zaloha = nezajisteny veritel, pokud na ni tedy nemas napr bankovni garanci :-)

04.05.2011, 13:16 |
jp1 insolvenšní návrch byl odmítnut.............
Naštěstí ne, okna budu brát v oknothermu... Držím palce ať to nějak dopadne i když to vidím černě.
Jako Kislik.
Jednatel a 100% vlastník je tam od 22. září 2010.
To taky může značit to, že původní majitel moc dobře věděl, že to jde do kytek a prodal to a současnému nezbylo nic jiného než podepsat insolvenci.
Dle mých zkušeností insolvenční návrh takové firmy skončí likvidací a odprodejem majetku a na malé věřitele nezbude zhola nic. Zajištěná na tom bude banka, která je financuje. Ta dostane své pohledávky zpět, pokud bude co prodat a je vymalováno.
10 mil. základního kapitálu nic neznamená, protože kde nic není, ani smrt nebere..
A já měl kurevskou kliku...............
kdo by to byl řekl, do takové veliké firmy co i ty okna celkem uměla dodat a měla mraky zákazníků....

04.05.2011, 15:26 |
Drtič | Upraveno: 2011-05-04 15:27:31
Euro Jordan byl jednich z našich favoritů, naštěstí jsem si to v poslední chvílu rozmysleli a využili jiného dodavatele - naštěstí
EDIT: Překlep
taktez. pred 3ma tydnama jsme si od nich nechali delat nabidku. nastesti mame nakonec objednano par dnu odjinud...

04.05.2011, 15:50 |
Bulík Já mám tu smůlu taky.
Balkonové dveře,záloha 9500,-
Ještě před měsícem,když jsem to urgoval mne ujišťovaly,že to bude v pohodě a dostojí zavazku.
Předevčírem již zavřely pobočku zde v Berouně s tím,že je dočasně zrušená.
Cítím se podveden.

04.05.2011, 19:02 |
Bean Jak vidím tak jste na tom ještě dobře. Já jim zaplatil 50 000,- zálohu a ta je nejspíš v p... :-( Dnes jsem dopoledne jel mrknout na pobočku a nikdo nikde jen jejich dodávky s propíchanýma gumama :-/ škoda mluvit...

04.05.2011, 19:14 |
ereso měl sem tu čest tam pracovat a hned od začátku mi bylo jasné že to takhle skončí,vydržel sem tam 2 roky a pak krach.Byvalý majitel ma nakoupené audi r8,hummery atd a je za vedou,co na tom že dluží normalní lidem miliony....
no tak mel v mezicase slunou mzdu no :)

04.05.2011, 20:28 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-05-04 20:30:48
tohle je celkem zajimavy,mozna si drbe sisku ze to 2 roky zpet neprodal. i kdyz tedy nabizena cena mi prijde az komicky vysoka, ale treba Pentak vedel co dela
Kislik: Proč myslíš, že si drbe hlavu? Prachy za zálohy vybíral, takže si v pohodě nahrabal a teď zavře krám a je to :-), pochybuji o tom, že by neměl nahrabáno...
no ale 300M to asi nebude ze a mohl mit vic a bez komplikaci ted se bde vosirat se soudama, trestnakama, hafo nasranejma lidma etc

04.05.2011, 21:55 |
MazliG | Upraveno: 2011-05-04 21:57:02
já už to vím od ledna 2011 - MOŽNÁ jsem to tu i někde psal, nebo na tzb foru
- tyhle lidi, to prostě pošlou stylem - vim že dlužim kilo - tak tam seknu 2 ať mám víc, naberou zakázky, nevyrábí - tedy nenakupují z polska .o), neplatí lízačky, neplatí nájmy, neplatí za lidi, zkrátka neplatí třeba 3 měsíce nic - a pak to zavřou. Viz. FRITAL - stejný polský mrdky, stejně s tím vyjebali - 2 majitelé v rusku, jeden v Beřkovicích, asi nestihl ujet .o) ale prostě se nabalí v desítkách milionu a jebou všechno ...
aq-okna pan Chomát - profesí průvodce po praze - 500 mega u dodavatelů a od zákazníků , 50 mega má sekeru ve sklárně co berem skla... a dneska ? má firmu OKNA.EU a dováží Slovaktual ze slovenska ... takže já o Jordánu věděl od ledna, a lidi, který honí jen a jen cenu, páč na to Frital a EuroJordán jel - mají smůlu - první prachy z toho co dostanou věřitelé půjdou státu - takže na týpky typu 50 záloha ? moc tomu nevěřim . howk