Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > využití části haly - Kladensko ?

o Navštíveno 653x o
o 03.05.2011, 10:25 | MazliG
zdar, máme halu asi 1500 m2 - temperovanou celý rok, přemejšlíme, že kus bychom pustili k nějakému skladování, je tu defakto samostatný vjezd - rolovací vrata, areál je střežený hlídačem od 15 do 06. hod.

hala se nachází pod Novým Strašecím - napadá někoho něco chytrýho ?

o 03.05.2011, 11:33 | Only_One
já ti jen varuju před účelem využití skladu především z norem požární bezpečnosti pokud to chceš udělat legálně a kde bys z výrobní haly 1500m2 udělal i jen z části sklad, je pak docela možný že tě budou čekat opatření které nemusíš teď vůbec předvídat - požární signalizace, požární odolnjosti konstrukcí X násobně větší atd atd.. Když tak mi napiš na icq 264274836 a můžu to s tebou zkonzultovat at si nenabehnes s pronajmem
o 03.05.2011, 19:52 | Pekys
O_O: ty děláš do EPS?

jinak k tématu: anonnce a jiné inzertní servery, ceduli na halu, k silnici apod. Pronájmů je všude mrak.
o 03.05.2011, 20:18 | Only_One
nee já jsem projektant požární bezpečnosti staveb.. Já říkám, kde má a kde nemá EPS být mimo jiné..
o 03.05.2011, 20:46 | Pekys
O_O: zítra mám právě kvůli EPS schůzku v naší nové hale. Kdybych potřeboval nějakou konzultaci, nebo ověření jejich návrhu, můžu se na tebe obrátit?
o 03.05.2011, 20:57 | Only_One
áááno :-)
o 03.05.2011, 21:26 | Pekys
O_O: moc díky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.334 sekund.