Navštíveno 1195x

03.05.2011, 00:04 |
vypuk

03.05.2011, 00:10 |
hawai bylo
jj klasika.....
zrovna dneska si tak jedu po wilsonovce a zprava na nájezdu na ní se tam cpe A6 2,5tdi že mi to tam jako pošle tak sem se nenachal a nepustil sem ho.... pak si tam jedu mezi radarama těch 70 a chci odbočit doprava a najednou čučim jak ho mám za prdelí tak bočim doprava jenže to už mě chtěl brát zprava asi tak sem mu tam řekněme vjel tak týpek hned troubí a vzteká se za volantem že si dovoluju tam jet 70 a nepustim ho zprava, no vzal sem teda o brzdu což ho rozhodilo že mě málem nabral a vtekal sem jak divej, nechal sem ho předjet ten mi vzal taky o brzdu zastaví a řiká cosi o nějakym čůrákovi tak sem mu řek cosi o dalšim čůrákovi žprava a rychlostnim limitu no a jely jsme dál.... a takhle to chodí v praze :))
Kde na YOUTUBE je to s CZ titulky ? nebo v češtině
z youtube je jen video..... titulky sou od videacesky přes ten player

03.05.2011, 09:25 |
empiK (M)
Nismo: no a kdybys ho pustil, tak mas klidnej den.
jde mi o to že z videa česky mi to nejde přes tubecatcher stáhnout a spustit v telefonu
z youtube to jde ale bez titulků
nepotřebuju mít klidnej den, tohle mě beztak nijak nerozhází jen se tomu zasměju....
tahle chátra v tédéíčkovejch A6,passatech apod mě fakt dostává... si fakt myslej jak jim patří silnice a že na ně nikdo nemá ale rád je vyvedu z omylu :) mě je takovejch lidí spíš líto :)))