Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pls názor na auto Terracan

o Navštíveno 3539x o
o 27.04.2011, 11:51 | Antonio
uvazuju o koupi Hyundai Terracan 2.9CRDi, rocnik 06, máte s takovým autem zkusenosti? pomer cena-vykon se mi zda docela slusny, ale hyundai jsem nikdy nemel a popravde receno k takovým autům nemám moc důvěry. Ale to je asi můj zaujatý pohled.
dík

o 27.04.2011, 20:45 | Šestikule
tuším, že johanik měl, nebo se v něm minimálně proháněl kdysi na off road dni Hyu v Šiklově mlýně
o 27.04.2011, 23:32 | Nismo.Power
v terénu to je dost schopný ale na silnici má snad lepší jízdní vlastnosti i tatrovka..... po projetí sem se toho začal pomalu bát, brzdy na nic, v zatáčkách nejistý a nesedí ani trochu, ale zato je to pohodlný, designem a introšem dost podobný landcruiseru, interiér docela hezky zpracovanej a funkční, výbava oba so spravuju tak kůže takže to tam asi je normál a je to pohodlný ty sedačky, ale celkově nevim, motor s tim hejbe fakt bídně ale řek bych že držák, zato podvozek ten toho moc nevydrží a opravdu všechno se na něm dělá fakt blbě......
řek bych že dost pro a hodně proti.....
prostě neni to land cruiser no ale to je v těhle ročníkách zase mimo cenově no, tohle je prostě hundaj a proto ta cena no....
o 28.04.2011, 00:11 | maresk
kamarád Terracan měl, tuším že 3.0 naftu, byl s tím spokojený, ale dával ho pryč ze zdravotních důvodů - už je po třech operacích bederní páteře a to auto na něj bylo příliš tvrdý podvozkově, místo Terracanu si pořídil Ssangyong Rexton - prej je to více méně převlečený Mercedes MLko za třetinovou cenu :-)
o 28.04.2011, 00:46 | Nismo.Power
tvrdý ? mě to přišlo dost pohodlný tak nevim co chce kupovat po tomhle ? rexton.... a že MLko je fakt sráč kterej nemá ani tu třetinovou cenu natož v podání ťankjong to musí bejt paráda... ML a pohodlný ? možná s vyteklejma tlumičema neb i 270ka v sociálu mi příjde min komfortnější než terakán a to se hundaje nezastávám fakt...
o 28.04.2011, 07:51 | JR
Jj, Johanik to kdysi mel.
o 28.04.2011, 11:59 | Losky
Známej ho měl od novoty. Naftu 2.9 a automat. Byl s ním spokojenej. Spotřeba 10-11L nafty. Není to žádný střelec, je mu 50. V terénu to je prý dost schopný. Ve 150tis ho radši prodal (prý na tolika km začínají odcházet motorové komponenty) a asi po 20tis km mluvil s novým majitelem a odešlo mu čerpadlo a vstřiky. Cenově prý petarda. Já jsem nad tím taky přemýšlel, ale zrazoval mě od toho, když nechci kupovat nového. Teď má Tucsona a prý o dost lepší. Svižný, nižší spotřeba asi o 2L a karavan taky utáhne.
o 24.02.2012, 13:12 | Antonio
trošku oživím zapadlé téma:-)
[ Link ]

jinak terracan nakonec koupeny a maximalni spokojenost (zatím)
o 24.02.2012, 13:15 | Only_One
kopil jsi toho vínového z videa? :)
o 24.02.2012, 14:17 | Antonio
nene. zlato-stribrneho:-)
o 24.02.2012, 14:19 | Antonio

foto k příspěvku  od Antonio

o 24.02.2012, 14:20 | Antonio
ale chytaji me roupy a libil by se mi v rodine jeste jeden:-)
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3524 sekund.