Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Klimatronik venku 23° ale ukazuje -5°

o Navštíveno 910x o
o 23.04.2011, 20:35 | snuky
Cau nesetkal se nekdo s tímto problémem,odpoledne sel jel nakoupit vsechno v pohode klimoska zapnuta chladila ,pocitac ukazoval cca 23° vse v pohode.

Pred chvili sem jel pro známýho a koukam na pocítači mi to ukazovalo -26° po chvili jizdy cca 6 minut to postupne vylezlo az na 3° , ukazuje to jak na maxidotu tak na klimatroniku a ten nefunguje , resp. kdyz zapnu klimu i na low nechladi .

Asi bude neco s cidlem teploty ale je divny ze by jen tak z niceho nic odeslo ,navic teplota se hybe ale ne ve spravnem rozmezi ..

Zajedu na VAG ale nesetkal se s tim nekdo ?

o 23.04.2011, 20:37 | PAVELK
určitě vadný čidlo teploty jiná informace pro palubák není
o 24.04.2011, 07:11 | jp1
mě občas po nastartování ukazuje -51 a po chvilce správně, tak to zatím neřeším, ale určitě bych také začal čidlem
o 24.04.2011, 14:12 | tommas
přechoďák na konektoru snímače... rozdělat a vyčistit...
o 24.04.2011, 23:36 | snuky
zeptám se to čidlo je v narazniku pred chladicem v takovem plastovem ocku ? Je to u Superba rv 2004
o 26.04.2011, 08:16 | Rajdlos
mel jsem stejny problem, vyresila to vymena cidla
o 26.04.2011, 08:27 | luda551
Jak kluci, ko čidlo, možno aji prestiplej kabel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3359 sekund.