Navštíveno 2418x

Tak a teď koho to prvního trkne :-D
Zacal vcera v Pardubicich.
To jo, exploze v explosii.
A ja si rikal proc mi dneska jede PC tak pomalu. A ono jen prebira kontrolu nad svetem:)
ja uz sem pripojen skoro rok :D

Profesor: za mě teda - já bych se připojil nejspíš s Laurou - ještě k tomu je nezabezpečená, takže by to mohlo jít lehce ... .o)
jj, laura vypadá napohodu ...

22.04.2011, 08:04 |
nome jen abys na lauře něco nechtytl :-) ...
Může někdo objasnit o co jde? Našel jsem, že dělají připojení k netu, ale co je na tom převratného?

22.04.2011, 08:12 |
nome tuner: furt nic ? :-)

Já bych řekl že je to stejně jedno protože stejně žijeme v iluzorním světě vytvořeným stroji aby nás mohly ovládat . A všichni jsme jen 9V baterie :-)))
nome: No začínám tušit, ale díky tomu, že jsem viděl Terminátora asi jen jednou a to hodně dávno, tak se pořád nechytám. Něco jako vzpouza strojů? a připadlo to datumově na včerejšek?

22.04.2011, 08:21 |
nome JJ presne tak den kdy prevzali stroje vladu nad svetem
[ Link ]
nome: Díky a loučím se s palicí v ruce ;-)
Pro mě Terminátor 2 dlouhodobě jeden z nejlepší snímků všech dob

22.04.2011, 09:25 |
nome no podle csfd je to 15. nejlepší film
jako MASUZA bla bla ... dobrej film, na tu dobu prda nevidaná - CSFD taky ví hovno .o)

22.04.2011, 10:31 |
Kacko
Jo ta scen je pekna, jem me tam vzdycky tak nejak vadilo to ozvuceni. Je to podle me spis z paintballky nez z poradnyho rotacaku:)
Tak na terminátora s árným se vždycky rád podívám, ikdyž jsem to viděl už asi xkrát. To je prostě pro mě srdcovka. Pamatuju jako malej, když jsem viděl terminátora a pak nemohl spát :-D

22.04.2011, 11:34 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-04-22 11:35:05
MazliG: jj to byl snad první film s efektama,jaký se dneska už používají naprosto běžně.(bohužel)
Takže když se na chodbě nečekaně"zvedly dlaždičky ze země",aby zabily dotyčného pána...v kině to zahučelo "tyvole??" :oDDDD to už se dneska nestává.. film je to pořád dobrej a člověk musí o době vzniku a dostupnejch technologiích aspoň něco málo vědět.Dnešní teens řeknou,že je to ho**o a nicmoc..a jak říkala moje matikářka "Jsou na velikom omylu" :o)
za mě taky jeden z nej vůbec, hlavně si vemte, jaký PC byly v roce 1990/91 kdy to vznikalo a co s nima udělali za efekty, to je neskutečný

22.04.2011, 14:35 |
nome šak ve své době nejdražsí film v historii, je to prostě klasika

22.04.2011, 14:48 |
clown Escudo .. a jaky je to perfektne kompletne remastrovany ... uchylarna :o))
Za mě taky jeden z nejlepších filmů :)
[ Link ]
LOL tá hliníková fólia v 1:31 a ta Arnie angličtina predtým :-D
Tak arnoldova angličtina je taky super.
[ Link ] Hodně lidí ho na netu napodobuje :-D

22.04.2011, 16:35 |
party_boy | Upraveno: 2011-04-22 16:35:50
Terminátor II je i podle mne jeden z top filmů historie. A muzika od Guns n´ Roses "you could be mind"(snad je to napsaný dobře) taky nemá chybu. Od alba Use your illusion II kde tahle skladba vyšla už dělal Axl a spol většinou mizernou muziku, ale do té doby pro mne byli Guns to nejlepší. Možná kdyby ten osel Rose nebral drogy, mohli zářit do dnes. Škoda no.