Navštíveno 8501x

nechápu co to musí být za člověka, blázen normálně
[ Link ]
mega chrom paket :-)))
aspon mu to nikdo neukradne
to přeci nemůže být možný, i ta cena nesmyslná
žabař, u nás jezdí Fába s takovým chrom a odrazkopaketem, že místní benzina musí trhat rekordy v prodeji zboží na krámě :) Jen ji vyfotit :D
Tak na tom fóru se najde podobnejch tragédů víc. Viz můj kamarád, ale nebudu jmenovat.
Vostrý! Akorát nechápu, proč má čepičku na tažném šedivou, vždyť ji dělají taky v chromu :D

19.04.2011, 22:08 |
hanx otázka za tři bludišťáky: kolik LED svícení tam má? :-D
JDU BLEJT, VELEBNOSTI!!!!!!

20.04.2011, 00:33 |
JP Potkávám teda horší...

20.04.2011, 06:35 |
Nora tý woe, nezdá se vám, že mu to nějak moc žere?
kluci kam se nato hrabe muj renault, kdyz sem ho dovezl... :o))))

20.04.2011, 09:13 |
Veva wow, to pičovinek :-D
nechápu že mu není líto za to vyhazovatat peníze

20.04.2011, 09:19 |
clown jako NORA
ta cena je za super motor, zere desne malo.. a taky uz nikdy asi uz nepojede vic nez 130 :o(
no nemá tam všechno co se dá koupit, ještě toho je na Octávku dáááleko víc:-)))
mě by zase zajímaly ty dešťové senzory, kolik a kam se jich dá nacpat:)))
A taky by mě zajímalo jak s tím TDi jezdí za 4,5l... já jsem pořád 5,5+
Nějak blbne počítadlo. Přes 7000 přečtení :)))
Masakr: 4,5 litru. Pod plnym plynem v pěti lidech, s rakví na střeše a kufrem plnym cementu by to mělo jezdit maximálně za 3.415 litru...
Bladzej:velká sledovanost :-))
taky libový izerát, tahle jezdí dokonce za 4,2l:-)))
[ Link ] ...CHCETE SI KOUPIT NĚCO KRÁSNÉHO...4.2L/100km...Koupíte a jedete, na nic nečekáte!...Roleta v kufru Pylový filtr Manuální převodovka...CD MP3 USB WMA AAC XPLOD 8xREPRO...
:-DDDDDDD
u té opavy jsem byl kdysi omrknout OI 1,8T...rezavá Oct se moc nevidí, ale tam kde byla ta jeho, to snad ani nejde :-) Všechno zamaskované, auto dodrbané...no děs :-)
Taky slušnej oddíl :-D

Mě ti škodofkáří přijdou jako nějaká sekta, jsou prostě jiní, to mi nikdo nevymluví.Jako důkaz poslouží fakt, že žádná jiná auta se v takovém měřítku mezi votuzidly nevyskytují. Na každé druhé škodě co vidím na parkovišti je nalepená nebo nacvaklá nějaká píčovina z hypernovy nebo lidlu :-)))
To víš, nějak ty tuctovky musej odlišit :-D