Navštíveno 2144x

Laka me cim dal vic nejaka masinka na leto:) co rikate na tuhle Suzu?
[ Link ] Je to dovoz US - coz me desi nejvic - jsou tam nejake rozdil oproti EU verzi? Chybi ji predni blatnik, ma dost promacklou nadrz a total zbastlene LED svetla a blinkry + patlalovsky navareny "ladak" coz by nemel byt takovy problem. Co s tou nadrzi - nejde to nejak "vytahnout" jako treba strecha po kroupech? Blatnik necha se sehnat za rozumne? Masina tedko rok stala, co vse povymenovat aby byla v cajku? A celkove, doporucujete SVcko? Nesedel jsem na masine 7 let, myslim ze by to mohlo byt ok do zacatku? Diky:)

19.04.2011, 18:22 |
Ami | Upraveno: 2011-04-19 18:23:15
sv není špatné jako motorka ovšem proč kupovat ten vrak když za podobne penize máš pěknější?
[ Link ]

19.04.2011, 18:28 |
Losky to první je pěknej vrak. Kdo ví, kolik by si do toho ještě nasypal. Určitě gumy, to už je vidět atd atd. Já si myslím, že SV je tak pro babu a né chlapa. Jsem zastáncem těžkého enkového banďoura:)

19.04.2011, 20:25 |
Lukaash | Upraveno: 2011-04-19 20:28:44
je to hodne rozsirena motorka, takze je z ceho vybirat a jak uz psal Ami, proc nevybrat neco, co je v origo stavu?
[ Link ]
SV je super mašinka, bezva dvouválec a super zvuk....
kolega má ten starší model ještě s kulatym rámem a nemůže si vynachválit.....
Mozna protoze ten prvni vrak je o tri roky novejsi a ma najeto 00nic? Ano sice to je po emerickym bastlirovi, ale vse to jsou drobne polozky, co se nechaj vychytat za par kacek a jinak je ta motorka jak nova.. Ano jeste guma je ko, to je fakt..

19.04.2011, 23:04 |
Lukaash | Upraveno: 2011-04-19 23:10:15
to radsi neco takoveho ...
[ Link ] [ Link ] na muj vkus je to moc velky lepenak :-/ (puvodne SV650S)
na nějakej rok výroby a kolik má najeto bych se vysral stejně tak jako na to seru u auta je mi to totálně putna zajímá mě reálnej stav, někdo to zboří na předek, kokot to sem dotáhne za 15k opraví to za 10k tak nějak a ty to pak koupíš s velkou slávou jak je to nový a málo jetý....
radši koupim starší 3x tak jetou ale v cajku a originálu
Lukaash co myslis ze je lepenak, ta "moje" ze je puvodne Sko? Podle ceho soudis a co jeste je spatne? Diky..
Nismo jasne, ja to beru a vcelku souhlasim, ale prave ze tahle je technicky opravdu super stavu a tuhle kosmetiku neni problem doladit, radsi si dovychytam par techhle picovinek nez resit neco zasadnejsiho za mesic v sezone na 10 let stare masine s objetou zemekouli..
A preci jen ta cena je fakt zajimava.. Kua nebo kdyz uz jsem prestoupil do tehle cenove:o) pokukuju i po GSR 600, strasne se mi libi vzhledove, ale zase to SVcko se mi libi ze je dvouhrnec a zrejme bude lehci a ovladatelnejsi..?
Btw co rikate jeste tady na to Sko? Cena az podezrela a vypada taky moc fajn:) i kdyz radsi bych nahatyho, aby me to moc nelakalo..:D
[ Link ]
chybi ji kompletni predni polokapota se zrcatky, svetlo a blatnik ... z modelu S to ma horni bryle a riditka (pochybuji, ze by to nekdo menil a pokud ano, tak proc dal na nahace praseci kosti - riditka), dale uriznute/ulomene konce pacek, chybejici kryty kluzaku vidlic, leva stupacka vypada, ze smeruje vic dolu nez by mela (pohled zezadu)...
osobne tipuji, ze si prosla nehodou, ale to bys odhalil pri blizsim zkoumani (odreny lak ramu, vika motoru, zavazicka riditek, stupacky, spodni cast vidlic ... )

20.04.2011, 08:07 |
Martyn | Upraveno: 2011-04-20 08:07:55
Pff ok, tak to je masakr docela:o) ja si vsiml akorat blatniku ze chybi..:o) vim o tom pendrek no.. Tak to uz jsi mi ji vcelku rozmluvil:( i kdyz opravdu ram a motor vypadal jak novy.. Mel to fakt nejakej bastlir, treba se mu to takhle odstrojene libilo..:)
Jeste - co to GSR? Totok konkretne nevypada zle..
[ Link ] Musim zlanarit nekoho kdo tomu poradne rozumi aby na to jel mrknout se mnou radsi, kdyz to tak vidim:)

20.04.2011, 08:34 |
Lukaash | Upraveno: 2011-04-20 08:35:00
Muze byt, v US asi neresi naslednou prodejnost v CR :-)
Bohuzel GSR vubec neznam (a nelibi se mi :-) ), ale vypada zachovale ...
Jeste bych zvazoval Kawasaki ER-6
[ Link ] a Versys
[ Link ] (cena uz je ale podstatne vyssi)
Tak jsem neodolal a GSR uz je doma:)) srdce zvitezilo, jak jsem ho videl tak planovany rozpocet vzal za sve..:o( zitra mozna nejaky photos coming, zatim mega spokojenost, jak jsem se bal skocit na to po sedmi letech, tak to prekvapive slo:D
jestli vás to zajíma tak ja sem dneska privez FZ6 Fazer.. :D
martyn: to bude pohodová motorka, hodná.
já dneska viděl nový GSX 750, to je nádhernej naháč, škoda, že svýho zeda mám teprve půl roku...
Jj zatim jsem ujel asi 60km:o) a jelo se mi fajn, ale dost me prekvapilo ze to fakt nic moc extra nejede, cekal jsem vic:o) i kdyz zatim jsem to poradne neroztocil, nejspis to vsechno ceka "nahore":)
Btw chlapi kde bych tady v CR sehnal tuhle bundu?
[ Link ]
nahoře žádný zázraky nečekej, je to naháč, tzn ten je naladěnej spíš dole a uprostřed. zas si uvědom že to je 5let stará šestka určená spíš pro začátečníky, záleží na čem jsi jezdil předtím.
já mám jako první motorku (v 28letech) Z750, to má 106koní a po ujetí cca 5tis km mi to přijde jako takový příjemný svezení, ale rozhodně ne žádná střelba jaká mi přišla na začátku
Martyn: sem ti to rikal abys necekal zadny peklo, nahore to jeste trochu pojede, sice se snazej ty motory do nahacu trochu posilit dole, ale preci jen je to gsxr motor... ale ono do zacatku to nema smysl moc hrotit, ono jestli te to po letech chytne tak stejne pristi rok sedlas S1000RR :)
No, tak fakt to cihalo nahore:o) toci to 14tis, do 10ti je to mrtvola, ale nahore fakt pilnik:o) kazdopadne to neni masina na trhani rekordu, pohodicka 90kou po prazdnych okreskach naprosto idealni..

S kamose Hornetem