Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > akademický malíř

o Navštíveno 3193x o
o 18.04.2011, 12:15 | Luke_288
znáte někoho, případně máte dobré reference? potřebuju namalovat rodokmen a z těhle umělců dostanu osypky. v Praze jsem si s jedním plácnul, za 14dní se ozval, že má koncept a chce zálohu, tak říkám, že zálohu až to uvidím a od tý doby nebere mobil, nereaguje na mejly- takže Ondřej Halata- NEBRAT!
našel jsem druhýho, minulý týden telefonát, že at mu to pošlu do mejlu a že nebude problém, dneska volám s dotazem jak tedy dál a on, že ještě na mejlu nebyl a že je zaměstnanej v Baumaxu od 9-21hod...
všichni se serou, jak není práce, ale když pak člověk nabízí peníze, tak naráží na totální nezájem, lenost, lži...

o 18.04.2011, 12:32 | jasisoft
tatkov bratranec je vyborny maliar a jeho dcera tiez. ak chces mozem ti na nich hodit mail.
o 18.04.2011, 12:46 | Luke_288
odkud jsou?
o 18.04.2011, 12:54 | jasisoft
Dubnica nad Vahom
o 18.04.2011, 12:57 | swep
nj umelci, co bys chtel? :)
o 18.04.2011, 13:04 | Luke_288
jasisoft: tak to je mimo, ale díky za nabídku

swep: vnímám to, ale kurva každej člověk by měl mít alespoň tu trochu slušnosti říct "hele jdi do prdele, nemám na tebe náladu" a ne potom, co jsem mu odmítnul na slepo dát zálohu dělat mrtvýho brouka.
o 18.04.2011, 13:53 | X-sat (M)
Dubnica - wau, 3 roky studia ;-) Tam je hezky. Ve středu valíme do Trenčína, to bude zase pohodička u pivečka...

sorry za OT
o 18.04.2011, 18:50 | Squere
zkus kontaktovat Teodora Buzu. Bydlí v Táboře. Šéf od něj má několik obrazů a bude mu malovat i vinný sklípek, tak jsem zvědavej. Je otázka, jestli maluje jen "akademicky" nebo taky normálně :-D viz. jeho obrazy. Mrkni na www.teodorbuzu.com
o 19.04.2011, 08:36 | Luke_288
zkusím, díky. ten z baumaxu to taky vzdal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.