Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > poradte ntb.

o Navštíveno 3944x o
o 15.04.2011, 20:46 | ivls
chcema koupit dceri- 12 let notas
uziti bude - hledani na netu, nejake ty referaty do skoly, icq
asi velikost 15az 16 - z duvodu dobreho zobrazeni stranek na netu
cenove ne vic, jak 10 tisic
mam vyhlidnuty tento [ Link ]
je to dobra volba, pripadne nabidky
tento e-shop mate zkusenosti?
dekuji

o 15.04.2011, 21:34 | maresk
jestli je to pro 12letou slečnu, možná bych uvažoval i nad repasovaným notesem - asi bych skočil do tohoto strojku: [ Link ] nebo levněji toto: [ Link ]

u obou je nevýhodou malej disk - 60 resp. 40GB, ale pokud bude účel tento, není s tím problém - záruka na ty repase je 1 rok, dá se dokoupit za pakatel (cca 300Kč) dvouletá záruka.

jinak Mironet nevím, hooodně dlouho jsem u nich nic nekupoval :-(, dle referencí kamaráda nejsou špatní.

na HP620 jsem zatím, na rozdíl od starší HP500 neslyšel žádný špatný reference :-)

Celeron mobile mi nic neříká, dvoujádro jsem měl v ruce a zdá se mi to dost pomalé, když to porovnám se repasema :-(

osobně aktuálně funguju na Thinkpad R51 (od Klobouka), s mírnou úpravou - Pentium M 2.0GHz, 2GB RAM, 320GB disk, DVDRW, Radeon 9000 32MB RAM, 15" 1600x1200 displej, Win 7 Pro 32bit a maximální spokojenost, jestli vyrazím prachy z jednoho dlužníka peníze, chci asi na podzim skočit do X301ky :-)

mojí T41ku na 99% zdědí drahá polovice (s novou základní deskou) a R51ku dostane mamča místo starýho PC :-)
o 15.04.2011, 22:28 | cezetko | Upraveno: 2011-04-15 22:29:49
mno ten notebook má dost blbě postavenou klávesnici. Úplně vlevo od běžných kláves má tlačítka pro nastavování hlasitosti. Takže se mi běžně stávalo, že když jsem psal, tak másto ctrl, shift, tab jsem mačkal mutování, nebo změnu hlasitosti.

Jinak ten notebook ve skutečnosti vypadá docela pěkně, výkon není nějaký extra, ale za tu pořizovací cenu to není problém.

Baterka u tohodle notebooku je dost malá, navíc díky CPU také moc nevydrží... I když tomu v tech. popisu píšou jinak
o 16.04.2011, 00:34 | jasisoft
hp620 je dost nevydarena rada, a pokial to je pre mladu slecnu, obedovanie pri notase alebo pady ten notas skratka neprezije.... je to cisty plastak a baterka nie je vynimkou, ze umrie tesne po 4-6 mesiacoch a zreklamovat to HPckari moc nechcu... takisto by som sa vyhol napriklad aj rade k52 od asusu. mozno by bolo lepsie priplatit a zobrat model hp 4520s, pripadne nieco od lenova, samsungu.... pripadne nieco rok, dva jazdene..... ale urcite nie modely dv5,6 od HP... chyba zakladoviek - studene spoje...
o 16.04.2011, 22:06 | ivls
panove dekuji za rady
probehl jsem net dle vasich rad
jety notas neprichazi v uvahu - bude to darek
nasel jsem toto - myslite, ze na nenarocne pozadavky, ktere jsem zadal bude v pohode?
[ Link ]
o 16.04.2011, 22:24 | cezetko
jop, to vypadá lépe. Jen počítej s tím, že to nemá windows. Na notebook zatím není SLIC, takže bych preferoval rovnou koupit i s windowsama....
o 17.04.2011, 14:24 | haskyvr6
Mám krutě zánovní notebook Packard Bell Easy note TK včetně Win7 home premium 64 bit, Celeron T3500, 15,6"HD Led LCD, 3GB Ram DDR3, 320 GB HDD, 2-1 card reader, 1,3 Mpix cam, 6-cell Li-ion batt., num.klávesnice atd.. je od vánoc rozbalený a byl pro babičku a ta ho zapnula 2x a víc nechtěla. Prostě nevhodný dárek. Ani nemohla najít nabíječku, neměla potřebu nabíjet protože ho nevybila :D Je kompletně v krabici a stav úplně nového. Kdyby jsi měl zájem tak napiš, cenovka asi 8tis, nějaká dohoda určitě možná.
o 17.04.2011, 15:44 | jasisoft
jop, ten idea pad je vyborny akurat ako pisal cztko, musis k tomu dokupit oem windows a budes to mat komplet...
o 18.04.2011, 22:44 | ivls
[ Link ]

dekuji za pomoc, objednano
o 19.04.2011, 08:48 | lukee_cz | Upraveno: 2011-04-19 08:49:07
tak good luck. IdeaPad G550 sem kupoval pritelkyni a celkem ok, az na naprosto debilni touchpad...neco tak strasneho sem uz dlouho nevidel a nepouzival :) tlacitka hlasite jako prase a zprovoznit ovladace touchpadu tak aby se nesekal notas a fungovalo scrollovani je asi nemozne (nebo su proste jen jelito :) )
o 19.04.2011, 15:37 | Daryl (A)
a holka se prohne. 2,5 kila je preci jen vaha na tahani na rameni i pro dospelaka. Ja mam SL500 a uz ho nikam netaham ..udelal jsem z nej stolni PC :)
o 19.04.2011, 16:10 | RedBaron
Já kupoval B560 a spokojenost, až na touchpad ovšem, to je hrůza.
o 21.04.2011, 23:21 | ivls
tak tedy nevim, co s tim touchpadem mate, ale ja si na nej nemuzu nastesti stezovat - jede nam v pohode, ze by na tom zapracovali?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.