jestli je to pro 12letou slečnu, možná bych uvažoval i nad repasovaným notesem - asi bych skočil do tohoto strojku:
[ Link ] nebo levněji toto:
[ Link ] u obou je nevýhodou malej disk - 60 resp. 40GB, ale pokud bude účel tento, není s tím problém - záruka na ty repase je 1 rok, dá se dokoupit za pakatel (cca 300Kč) dvouletá záruka.
jinak Mironet nevím, hooodně dlouho jsem u nich nic nekupoval :-(, dle referencí kamaráda nejsou špatní.
na HP620 jsem zatím, na rozdíl od starší HP500 neslyšel žádný špatný reference :-)
Celeron mobile mi nic neříká, dvoujádro jsem měl v ruce a zdá se mi to dost pomalé, když to porovnám se repasema :-(
osobně aktuálně funguju na Thinkpad R51 (od Klobouka), s mírnou úpravou - Pentium M 2.0GHz, 2GB RAM, 320GB disk, DVDRW, Radeon 9000 32MB RAM, 15" 1600x1200 displej, Win 7 Pro 32bit a maximální spokojenost, jestli vyrazím prachy z jednoho dlužníka peníze, chci asi na podzim skočit do X301ky :-)
mojí T41ku na 99% zdědí drahá polovice (s novou základní deskou) a R51ku dostane mamča místo starýho PC :-)