Navštíveno 2215x

Konečně se o nás ve světě trochu mluví ..
[ Link ] Zapněte titulky dole cc
[ Link ]
kurna ono už to tu bylo :-(
to nebyla narážka na tebe? ale prostě na tu "kauzu".. Je to prostě jen obyčejné pero, kterou může mít symbolickou hodnotu, jako když Obama podepisoval jaderné odzbrojování s rusákama (taky si nechal propisku)..
Ozzy: Zapni si ty nečtené už :-)))
Midnite - jde o to JAK si ji nechal. Tohle je trapas.
mně se líbilo těch 25 fotek, jinak jsem před tím nechal Searchovat Klaus + pero a výsledek 0 !
a on je tu václav :-))
Ozzy: Kdyby jsi měl zaplé nečtené, nemusíš searchovat ;-) viz.
[ Link ]
mě to jako trapas nepřijde. a ani nemyslím, že to pero bude mít symbolickou hodnotu, ale prostě se to takhle dělá, že to pero podepisujícímu zůstane.
hlavně to je vystřižená jenom část celýho videa, o něco později s tím podepsal lejstra a vrátil to zpátky. krom toho není to pero ale propiska, jak řekl v jednom rozhovoru sám prezident, a normálně jim to nechávají :-)
Tuner: kuwa nedělej ze mě prvnáčka, vždy mám zaplé nečtené ale pročítám to tu fakt minimálně..:-)
Ozzy: Nedělám, ale taky tu otevírám tak 10% témat, ostatní už "znehodnotí" sám název a nebo když si nejsem jist stačí na název naject myší a chvíli počkat a hned víš o čem to je ;-)

16.04.2011, 23:15 |
DaveX Midnite: to pero bylo posázeno nějakými diamanty nebo čímto, takže nějakou cenu to mělo :)
at to bylo jak bylo,proste to vypada,ze to sproste ukradl,pokud by si to normalne mohli nechat,tak to strci do saka a nebude to podsouvat pod stolem a davat do kapsy...
proste ryba smrdi od hlavy a paralela je ze stat smrdi od hlavy a rozkrada se vse...smutne ale bohuzel pravdive
No a teď v Autstrálii, asi se bál, aby se nezjistilo, že jich má už nakraděno hodně :-D
[ Link ]
:o)))
Ta verze od Honzy je stejne nej! :-D

26.07.2011, 14:08 |
AR no ja ti nějak nevim...proč by měl prezident procházet detektorem a to ještě když jde to televize?
tak třeba aby je tam nepodřezal jak podsvinčata :)
poslal je doprdele, já mu fandim...
Z článku jsem pochopil, že to je jediný vstup do budovy, kde sídlí parlament a i ta TV a že přes rám procházejí všichni, co do budovy jdou. Také nevím, proč by prezident měl procházet rámem, ale pokud je to jediný možný průchod zase, tak nevidím zase nějaký důvod, proč tím neprojít.

27.07.2011, 16:41 |
Daryl (A)
HT: nemuze to byt jediny pruchod do budovy. Jak by asi fungovalo zasobovani nebo invalidni voziky ? Securitaka to proste nezajimalo :) Taky prezidentovi fandim :)
Tak samo, že pro zásobování apod. bude jiný vchod, ale taky s rámem, s kontrolou, ruční detektorem kovu, napsal jsem to blbě, ne jediný, ale prostě každý je s kontrolou, ale jediný pro papaláše.
Já mu fandím jak kdy, bývá občas kontroverzní, naposledy zazářil, jak posadil na zadek Poslta a řekl, že na výročí vypálení Lidic žádat o omluvu pro sudeťáky, že je to slušně řečeno drzost!