Navštíveno 757x

kde bych mohl dobít kredit když sazka nefunguje? Potřebuji to udělat na dálku - je to pro babi, která leží v nemocnici....
prevodem z uctu, prijde ot hned, nejsnazsi varianta. nebo z bankomatu to jde taky, ale musis vylezt ven z baraku ;-)
jj jako michal, pres bankomat

15.04.2011, 08:23 |
Bucci taktak... taky bych přidal, že v každý sámošce maj karty s kreditem...
no já bych se nejprve vrátil o pár let v čase, pak bych zašel k bankomatu a.... :o))
HA bankomat mě nanpadnul. Karta s kreditem je blba. Babi nevidí na display, aby napsala nějakou sms s klikihákem a poslala dál.. nehledě na to že je po operaci a je ráda že může držet telefon v ruce. Letím do bankomatu. Dík

15.04.2011, 08:38 |
rcman A to už to nejde přes internetBanking (nebo jak se tomu řiká)?
Já když dobijim kredit rodičům. Tak se jenom přihlásim na net do banky. A neni vtom žádnej problém. Jak to tam potvrdim, je to maximálně do 5ti minut u rodičů.
Jde teda o to jestli to jde i přes jinou banku než Českou.

15.04.2011, 08:39 |
Yawor spořka servis24 nebo bankomat ;)

15.04.2011, 08:50 |
Bucci OO, tu kartu, když koupíš ty a nacvakáš to tak jde dobít i jinej telefon, ale bankomat je pohodlnější
Y: kolik ti platí za reklamu? :-)
Na benzinkach to taky jede pres Sazku, tudis nefunkcni?
muzu Ti to dobit z telefonu pres banku a Ty mi to pak posles na ucet, nemusis nikam litat :O)
608339935
jako H-Honza, můžu poslat od sebe pokud to Tvoje ebanka neumí, peníze mi pak pošleš na účet.
Už sem byl v bankomatu. NEtušil sem, že z bankomatu to lze.. no - doba pokročila :-) díky