Navštíveno 2258x

nějaké postřehy k tomuto autu?
konkrétně:
[ Link ]

15.04.2011, 08:08 |
Nismo.Power | Upraveno: 2011-04-15 08:10:43
vyhni se tomu, je to honda civic ale dost exotickejch dílů na kterejch se pak dost zadrhneš.... tedy když bys je pak potřeboval.....
ono za tu cenu seženeš i jiný rodinější auta.....
je to dvojče Hondy Civic 6. generace 5 dvéř, co se vyráběl je v Anglii pro Evropu.
[ Link ] Trocha plechařiny je jiná, ale lze jí sehnat, motory jsou vlastní z Rovera, tam bych byl obezřetnější.
hmm to jste mě moc nepotěšili :-(
Honzo dneska odesláno.
řekni co sháníš do kolika a co od toho očekáváš a něco vyberem,.... když to bude nějak kloudně dostupný pro oba tak na to klidně s tebou skočim podívat abys nekoupil nějakýho zajucha v pyči :)

15.04.2011, 09:21 |
Zephyr | Upraveno: 2011-04-15 09:23:15
jednoduše něco na pojíždění do práce 2Km tam a 2Km zpět + do obchodu.
Nechci platit EKO takže buď na odhlášku, nebo se zaplacenou.
Aby to mělo TK aspoň na rok.
a abych na to ten rok nemusel šáhnou.
Cenově tak do 20
Asi utopie co? :-D
celkem mě lákalo toto:
[ Link ] ale je to daleko.
nemusel rok šáhnout a láká tě alfa :D
pohledal bych třebas nějakou 626ku s 1,8mou a zaplacenou ekodaní
třeba
[ Link ] třebas tohle vyloženě do práce a na nákupy
[ Link ]
kurňa ta Corsa vypadá dobře!!!
corsa neni špatná.... sice to neni 16V tak to řere víc než ten.....ale zase je to neskutečně pohodlný auto ač tak nevypadá a řídí se to bezvadně to mi nikdo nevymluví.... a s 1,2 16V to jede opravdu jak z praku a i když sem na ní stál a hnal sem jí tak ve výsledku žrala necelejch 7L...
kamarádova máma to má naježdění právě 2km do práce a zpátky a občas někam na výstavu nebo nákup a pohoda, kámoš si myslel že to vůbec nejede že tam je 1,6 co měl kdysi on v jinym oplu tak na to nadával že je mrtvá a pak sem mu řek že tam je 1,2 tak tomu sám nevěřil že to může tak jet :)
skoda ze ta Corsa je 3 hrnec.
Meli jsme 1.2 16V 4hrnek a fakt paradni motor na ten obsah :) Ten meli davat do Fabie :)
jasan ale proti fabii htp to žere prd a jede líp ten tříhrnek :) ten 4 jede fakt pekelně na to co to je za zmetka :)
kurňa toho jsem si ani nevšiml :-)
aspoň uštřím za jednu svíčku :-DDDDD
U tehle krypliku akorat docela odchazeji klapka volnobeznych otacek :) (servomoturek)
A neni to zrovna stovkova zalezitost ale jinak jsme na tom snad nic nedelali :)

15.04.2011, 18:14 |
Robo Ta Corsa je normální 4-válec,máme jí doma (v 3D provedení)a jezdit s ní je pro mě utrpení.Když ve předu sedíme 2,jsme tam jak sardinky,pedály strašně blízko u sebe,spotřeba kolem 6,5l.Tu Mazdu 626 měl strejda a to je úplně jinej level.Pravda je,že na cestu do práce 2km je to asi jedno....
no podle mě je Corsa za trest, to bych radši pořídil Punto, s tím mám celkem dobrý zkušenosti v 1.2 benzín
Piwoji díky ale málo dveří a vysoká cena. Jak se dává malej do sedačky přez přední dveře už mám vyzkoušené s SXem a je to fakt na hovno :-(
Když jsem ho bral tak jsem si říkal že to prostě nějak přetrpím, ale jde to opravdu blbě.
zephyr>jasne rozumim.....
kur*a do pi*e teď mi borec psal ze tam někdo dojel a dal mu 18. :-( přitom jsem s nim byl domluvený že to v neděli koupím. Těch 18 bych mu klidně za to dal.
Jenom doufám že mi to nevyfoukl někdo odtud.
on>
obry den.Ted jsem auto prodal.Ten clovek mi dal 18 tisic.Tak se nezlobte a diky.
ja>
kdyby jste zavolal, tak bych nabidl vic. :-(
a myslel jsem ze to mam do nedele zamluvene....
on>
Nezlobte se.Jestli chcete,tak mam citroen saxo 1.5 diesel,ale ten je za 28tis.Vsechno udelane.Je na Bazosi.
ja>
na rovinu: jsem nas*any. myslel jsem ze jsme domluveni a urcite musel volat dopredu nez dojel, takze jste to musel vedet ze tam jede. Uz jsem par veci prodaval a i kdyz mi nekdo nabidl vic tak jsem to prodal tomu komu jsem to slibil.Byt jsem na tom mohl vydelat. Kdybych nebyl v praci, tak bych tam jel uz dnes. Citroen nechci.
on>
Na Corsu volalo od vcera snad 20 lidi a kazdy chtel prijet hned i kdyz jsem rikal,ze je zamluvena.Kdyz bych mel kazdemu volat jestli da vic,tak kam bych prisel
ja>
volat jste nemusel nikomu, kdyz jsem ji mel zamluvenou JA.A kdyz uz premyslite o provolanych financich tak ta tisicovka co mate navic by to snad pokryla...
Nismo najdi mi něco podobného ;-)

16.04.2011, 16:07 |
Zephyr | Upraveno: 2011-04-16 16:07:26
už jsem našel
to sou dneska lidi kurvy :)
když bys zase něco hledal tak písni radši sms at pohledám, moc sem nelezu ted ;-)
kdyby ti nevyšlo to co si našel ted ;-)
tak je doma:
corsa rv96
1.4 16v ecotec
5dv, šíbr
14" alu ráfky
"social edition"
poladím detaily jako: nesvítí ovládání topení+popelník
pravá zadní brzdovka, umyju to
na to jaký je to malý zmrdeček tak to jede celkem svižně.Jen při zatížení zadku je to hned poznat na řízení.
no vidis tak at slouží ;-)
BTW dneska dorazilo ;-)
jj snad nebudou problémy. kdybys natrefil na dílně na sadu zámků s jedním klíčem tak dej echo.(teď mám 3 klíče 1-dveře+1-zapalování+1-nádrž)
ad BTW su rád že už jsem ti to mohl poslat. A ještě jednou se omlouvám že to trvalo tak dlouho.