Navštíveno 5711x

14.04.2011, 15:55 |
nome vím, že je tady hodně lidí kteří se v tom vyznají tak bych potřeboval poradit. Doporučte nějaké společenské hodinky do řekněme 10-12 tis. Chci něco elegantního a kvalitního. Díval jsem se na Certiny a Tissoty ale nic mě do této ceny nezaujalo. Klidně nějakou měně známou kvalitní značku.
EDOX Made in Swiss.Hodně dobrá a hodně známá značka.
Mám a nenechám dopustit. Nejtenší pouzdro na světě, přesnost téměř absolutní, cena byla tedy před 2 lety 18.000, dnes nevím, ale krásné dyzajnově. Pokud bude zájem, dám foto.

14.04.2011, 16:39 |
koren moc malo info. alespon mechanika-quartz a nahod nejakej styl co se ti libi. za spolecenske muzou byt i diversky, treba samuraje:-)

14.04.2011, 16:44 |
nome Zdeny - díky přesně ses trefil, to je to co hledám vypadaj fakt super
Koren - něko jako na obrázku

14.04.2011, 16:49 |
nome je poravda že tady je ale cena tak 5 nad limit :-(
třeba kdyby někoho napadlo něco dalšího
muzu se zeptat..k cemu je dobry mit hodinky za 12tis? Krom toho ze vim kolik je hodin.. Nemyslim to ve zlym..

14.04.2011, 19:30 |
TROY heh tapík = cesta do pekel :o)

14.04.2011, 19:36 |
clown tapp .. woe :o) obcas nesmysl
a proto jsem v 35 letech zacal srat na hodinky, stejne furt sedim v aute, nebo kanclu :o)))
Toto jsou moje Edoxy.

A z boku.

14.04.2011, 20:21 |
nome to woko - v podstatě k ničemu když to tak vezmeš :-) to jako když se ptáš někoho proč má X5 a nejezdí fabkou. Hodinky beru jako doplněk např. k drahému obleku na večeři s klienty si nebudu brát plastové swatchky.

14.04.2011, 20:23 |
nome tap - jj uz brouzdam :-)
Jen brouzdej... cesta do pekel.
jj, jako tappici a troyaci... i kdyz ja uz nejakou dobu odolavam... ;)
Edoxy designově pěkný, ale nesnáším tenký hodinky :o) !
Odolaval jsem statecne... Dokonce tak statecne, ze jsem nechal dvoje TH Carrera skoro bez povsimnuti :o) Uz jsem si myslel, ze je to zazehnano a objevily se jedny, ktery sem vzdycky chtel a nebyla cesta zpatky. Ale je prostor pro upgrade, takze uz ted vim, ze to neni konecna.
Oblekovky mi nic nerikaj, ja sem ujetej na chronografy vsech typu ;o)
Na Edoxy jsem koukal letos, ale ta cena až je vážně velká a ještě bych už je chtěl komplet v titanu

zůstanu raději u svých Citizenů, jsem spokojen, solární napájení, radio controlled a titan.
Jinak jsem také ujetej na chronografy vsech typu

jop, citizen je dobra volba, svoje uz mam nejakych 7-8 rokov a stale ziju.

15.04.2011, 16:12 |
Daryl (A)
taky jsem ulitlej na chronografy :)
Chronografy NRJSOU hodinyk do společnosti !! Společností rozumím nyní divadlo, koncerty vážné hudby, plesy a pod, lze je brát na firemní party, pracovní sešlosti a pod. Na sport se taky nehodí, protože je na to má kěždej strach vzít.-)
ja jsem zatizenej na vychodni evropu :) zruska jsem s dovezl dvoje Vostoky

15.04.2011, 21:19 |
nome tyto ruské cibule nevypadaj špatně :-) sice moc nemusím hodinky které jsou velikosti menšího budíku ale najdou se vyjímky
2 Zdeny60: veľmi pekné, dedo, veľmi pekné ;-)

15.04.2011, 21:45 |
koren Zdeny60: ciste otazka nazoru...
delaji to v nekolika barevnych variantach a dvou designech

druhej design vypada trosku cisteji, nema cisla a nema druhou korunku ktera otaci tim krouzkem kolem ciferniku, taky delaji ve vice barvach. Jsou to automaty, zadna elektrika. Strojek je ruskej Vostok a oproti standartinu ma nejaky vylepseni v kvalite(nebo mnozstvi) drahokamu. Presnost je tusim kolem +10 -30s/den a cena byla necelych 5000,-

15.04.2011, 22:45 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-04-15 22:45:40
nejaky poucny video o strojkach od vostoku
[ Link ]

16.04.2011, 00:04 |
koren z vostoku jedine K3:-)

Koren - cece ty K3 jsou jedny z mala co se mi od nich nelibi. Ja si chci koupit Ekranoplan v cerne barve a moc se mi libi ty modry Gaz 14 limousine co jsem tu daval na obrazek. Jinak neplest Vostok Europe (z mich obrazku) a Vostok. Vostok jsou rusky, delaji si vse, nejznamejsi od nich jsou Komandirskie. Vostok Europe je Litva, ale strojky si nechavaji delat u Vostoku s par vylepsenima (vysveleno ve videu).