Navštíveno 2210x

How To Fool Traffic Jam - The Russian Style
[ Link ] Tak schválně, kdy to potkáme na českých silnicích? :)
Bozi, to se brzy taky ujme :-D

14.04.2011, 09:21 |
Diner Dobreee:-D Jen by me zajimalo, co na to policajti, protoze ikdyz mas cumak nejakym smerem, tak de facto jedes v protismeru:-)
:-D každá kolona má svůj důvod, mě by zajímalo jak to řeší v "tom" místě, kam docouvají:-DD

14.04.2011, 09:27 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-04-14 09:29:00
Ja si obcas takto pomohu v jednosmerce pokud v ni chci parkovat..pokud mam samozrejme prehled a vidim daleko za sebe a nic nejede :-) A ted do me :-)

14.04.2011, 10:30 |
Diner V klidu cupra... ja myslim ze to dela spousta lidi;-)
to cupra - vrahu, dobytku, zahoď papíry, nech sešrotovat auto, dej si pár facek a jdi se udat :)) Nicméně taky mám jednu takovou jednosměrku kde parkuji na couváka a vidím do všech směrů, ale hrnout takhle kolonu je drsný a hlavně jak píše giuseppe, co dělají v místě kam docouvají :D
No ono asi i blba svetelna krizovatka bude zajimaci :))
cupra.165 : je povoleno do jednosměrky couvat za účelem parkování.. na tom není nic špatného.
Vasekkch: i treba 50m? :-D V jednosmerce je povoleno couvat, ale tech 5m nez zacouvas na parkovaci misto :)

14.04.2011, 11:01 |
sotek Divím se že to nevymysleli dřív češi. :-)

14.04.2011, 11:10 |
Alííí Denně jezdím v jednosměrce v protisměru (asi 15 metrů). Parkuju z ní totiž auto do přístřešku, a jelikož si u nás v obci ze značek nikdo nic nedělá, nejsem vyjímka. :-)
pokud se nepletu, tak v jednosměrce se za účelem parkování couvat smí, ale zacouvat do jednosměrky se nesmí
vidíš,Jozzo,kdyby si přes ten kruháč couval....
walish :o))))))))))))))))))

14.04.2011, 12:05 |
Jozzo to mrdám,na mě se fakt asi nezapomene :D
NAtoc jak ten kruhac objedes 100x spravne, jinak se toho nezbavis:-D

14.04.2011, 16:40 |
cuir abych zajel do garaze musim udelat asi tri dopravni prestupky. Provnim je poruseni prikazaneho smeru jidy, dalsim je jizda v jednosmerce protismerem , pak projedu zakazem vjezdu (kde neni vyjimkova tabulka) a pak se konecne dostanu ke garazi. komunikace ktera mi ke garazi vede vypada od nedodelane stavby jako tankodrom a Ing.zenyri kteri naprojektovali novej chodnik , tak tam udelali tak vysokej a strmej najezdovej uhel ,ze tam proste nenajedu ani kdyz bych se rozkrajel a to ani na couvacku. takze bohuzel to musim resit takto. Sem zvedavej kdy si tam na me pockaji policajti, protoze projizdim okolo materske skolky a uz tam na me nejaka pinda vypiskovala, co tu delam ,ze sem v zakazu. Vysvetlit ji to bylo nemozne a policajty sem tam uz projizdet a chvili postavat videl, kdyz sem delal v garazi na aute. Snad budou aspon polisi mit v hlave mozek a uznaji ze nemam jak jinak se dostat do garaze.
v jednosměrkách couvám zcela regulérně když potřebuju :)
tohle mi příjde divný, když už tak tam pojedu popředu :)