Navštíveno 2016x

Pár známejch nevěřícně kroutilo hlavou, proč mám ještě zimáky... dneska v Jeseníkách celkem sranda, nad Vrbnem napadlo asi 20cm, cesta nahoru oddělila letní od zimních celkem spolehlivě :-) co u vás? zítra hodím pár fotek zvenku, dneska moc fotit nešlo...

taky nevericne kroutim hlavou kolik snehu na fotce vidim:))))
no u nás sice nenapadlo, ale noční a ranní teploty když jdou pod 5°C jsou podle mě pořád spíš na zimní ...
U nas padal s destem ale takovouhle nadilku, jako na fotce, jsme teda nemeli:-D
Proboha nezacinejte zase s tema teplotama.
Jak dlouho se tam snih udrzel ? hodinu, dve ?

14.04.2011, 09:48 |
jackobo | Upraveno: 2011-04-14 09:51:45
2 axetom&kozlus.. : ROFL :-DD
inak u nas snih teda nastesti neni (mladoboleslavsko), nicmene to pocasi me pekne se*e, duben si predstavuju trosku jinak a ne 5st :/
Vím že loni to bylo přesně podobně, do 4 dubna bylo krásně, pak sem dovezl kabro a soused mašinu a od té doby měsíc hnusně že jsme to ani nevytáhli :)
tak dneska ráno :-)

Kofola učinila marný pokus, viz pravé zadní kolo :-)

výmluvný pohled z okna

Tak to je hodne slusny :-) Prijet tam treba 5 dni zpet na letnich,tak to vypada na prodlouzeni pobytu :-)
Spokojenost s pasikem Honzo? :-)
tohle je menší relax, Jeseníky, konkrétně Praděd a okolí...
nekdy neni treba ani intercooler :-) mezi chladicema byl led a snih :-)

04.05.2011, 18:37 |
Syrup no ty kraso, to by jeden rekl ze tesneni u passata bude lepsi :D :D
No moc se nesmej, tvůj dif tam byl taky, vyzvedl jsem ho cestou z lakovny a byl v pokušení ho blejsknout s Pradedem na pozadí, ale přišlo mi to už mooc :-))

04.05.2011, 22:34 |
Syrup LOL :D btw dneska nahozeno, funguje dobre ;-)
Co to je? To sis Honzo nechal nasnezit do motoru? Nebo si startoval pres kabel a ono to tam zatim nasnezilo.kdyz si mel zvedlou kapotu?
Jak jsem psal, přijel jsem "na jaře" a pak přišlo bílé peklo=horizontální sněžení:-) proste to tam nafoukalo, obalilo a pod... baterce se to asi moc nelíbilo:-)
nojo, tyhle staré vtípky se sněhovým hasičákem známe :-) nebylo ho škoda na pár fotek? :-D