Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Skutry MOTOWELL??

o Navštíveno 2739x o
o 12.04.2011, 11:48 | Verano
zvažuji koupi tohoto skutru [ Link ] vypadá za tu cenu velice slušně,má někdo zkušenost??

o 12.04.2011, 12:04 | Alííí
RS-o je pecka.
Jezdil jsem na předváděčce, než jsme je před 2 roky začali prodávat. Mám 95 kg, a jelo to se mnou bezproblémů 80kmh po rovině, do kopce to o moc neztrácelo. Vodní chlazení (a tudíž i výkon) je tam znát.
Prodali jsme jich pár kusů, ale většinou lidem stačí model Magnet Sport (číslo dvě v nabídce).
Řešil jsem u modelu RS jednu reklamaci, když po zvýšení výkonu (v 1.000 km) fouklo těsnění na válci. Jinak pohoda. Zpracování i funkčnost na 100%. U prvních modelů byl dokonce i dálkovej start s alarmem v ceně.
o 12.04.2011, 12:23 | Verano
dík za info, zdá se mi totiž že by mohl hravě konkurovat nový APRILI SR50,ta je s cenou ale značně jinde :)
o 12.04.2011, 12:37 | VladaTDI
Promiň za OT: zvazuji prodej svého Aeroxe (50ku), mám konečně papíry na větší stroj, Scooter je kompletně profesionálně (firmou) poladěný a změřený výkon 13.5ps - jede dle gps 127 km/h, pokud by tě zaujal dej vědět na mail... VladaTDI

foto k příspěvku  od VladaTDI

o 12.04.2011, 12:37 | VladaTDI

foto k příspěvku  od VladaTDI

o 12.04.2011, 12:42 | tappaja
VladaTDI:
kolik za nej?
o 12.04.2011, 12:51 | VladaTDI
Tapp: chlape cca 33 dohoda, problém je v tom že jen výfuk mě stál před rokem 13tisíc, digitální palubka koso 4k, a to nemluvím o válci, pístu,karburátoru atd. možná ho rozprodám na díly... Je to jen sonda jestli by byl zájem o jednu z nejrychlejších 50tek v čr :o) vše je o dohodě...
o 12.04.2011, 12:54 | tappaja
Jasny, diky, predam tu informaci dal.
o 12.04.2011, 19:08 | TUNER | Upraveno: 2011-04-12 19:17:20
Kde jsi kupoval ten lauf ? Yasuni určo nestojí 13k,to tě někdo natáhnul :( Co tam je za válec atd? Myslim že jsme to kdysi probírali,ale už si to nepamatuju....
Jinak taky prodávam svou F15ku,vyndal jsem si z toho drahý věci a jen s obyč laďákem a Motoforce 70kou 19mm Dellortem,klapky Hebo jde do světa za 18k...:/ Ale pořád to jede i se seriovejma převodama 90 podle GPSky,tak myslim bude majitel spokojenej ;-)

EDIT : a k tématu....pokud chceš něco opravdu kvalitního,neboj se jetý značky. Motowell je sice celkem povedená kopie,nicméně pořád je to kopie s horší ergonomií dle originálu....ale to je nejlepší si osahat a vyzkoušet sám...
Kdybych se rozhodoval investovat 35k do skútra 50 ccm,určitě bych koukal po něčem takovym...
[ Link ]

Motor Piaggio - stříkačka,je dneska to NEJlepší co můžeš v 50 ccm mít....
o 12.04.2011, 21:01 | VladaTDI | Upraveno: 2011-04-12 21:08:20
Tuner: fotka je ještě se starým setupem, aktuálně je tam lauf Yasuni Carrera 30, stál opravdu 13k, válec Stage6 Racing, delší převody, karbec, klika, variátor, klapky, řídící jednotka, novej vzduchovej Doppler tlumič, sání, silnej startér atd. vždyť to znáš :o) na novém motoru najeto 350km.

Co se týče motoru Piaggia není špatnej, problém je tam ale v budoucím lazení, nedá se z něj dostat tak velkej výkon...
o 12.04.2011, 21:42 | TUNER
Proto jsem psal 50 ccm... ;-) Když bych tunil,určitě bych nezůstal u seriovýho objemu a šel do karburátoru ;-) Ale to jak ten motor jede v porovnání za jak málo,tak nemá v seriovym stavu konkurenci ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3283 sekund.