Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Poslání peněz na Paypal - pomoc

o Navštíveno 652x o
o 11.04.2011, 19:01 | mourl
Ahoj určitě tu má někdo zkušenosti.Potřebuju poslat peníze na svůj Paypal účet. Akorát nevím kam zadat "Transfer ID" (do zprávy pro příjmce?)
Co jsem pochopil tak jim to zašlu normálně na ten jejich CZK učet u UNICREDIT BANK ?
Díky za pomoc....

o 11.04.2011, 20:16 | cubajs
jj transfer ID napises do zpravy pro prijemce, chapes to dobre. jinak pocitej ze jim to trochu trva cca 2-3dny nez se ti ty prachy objevi na paypalu.
o 11.04.2011, 20:29 | mourl
Ok super díky.Jo 2-3 dny doufám prodejce na ebay vydrží ale v bance mi přislíbily zvýšení limitu až za týden :( takže tohle je jediné rešení co mě napadlo.Poslat tam prachy přes účet a zaplatit to z toho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.