Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > třídenní parkování Praha

o Navštíveno 3647x o
o 11.04.2011, 09:43 | morpheus
Odjíždím na tři dny mimo republiku. Odjezd večer a návrat v noci. Odjezd je od hotelu Corinthia (naproti kongres centra).
Vzhledem k tomu, že potáhnu dva kite, snowboard, bagl s hadrama a další výbavou a mam to přes celou Prahu, tak by mi vyhovovalo jet autem.
Je tam někde v okolí, relativně bezpečný parkování? Případně hlídaný parkoviště? Kde nechat auto? Nebo se vyplatí jet taxikem?

o 11.04.2011, 09:55 | madmaik
jestli nemas moznost ze te tam nekdo odveze tak jed tim tagem. zas tak drahy to neni :D:D
o 11.04.2011, 10:47 | Lumík
Můžeš to nechat přímo na magistrále. Parkoval jsem tam třeba týden a kromě zašpiněného auta se mi nikdy nic nestalo. A pamatuju jen větší nehodu jak jednomu autu vyletěl motor - možná jsi viděl ve zprávách dříve.
A pokud sjedeš ke Kongresáku a dáš se směrem na Pražského povstání tak po levé straně mezi barákama v celku slušný parking místo popřípadě řada u ČSOB
o 11.04.2011, 10:51 | Crimson
V Holešovicích 20m od Metra C máš záchytné hlídané parkoviště, sedí tam nepřetržitě chlap, je to za plotem, vjezd/výjezd přes závoru, cena 1den/10kč
nevím kolik 3x24hod. ale o moc víc to nebude !

a jen seběhneš dolů na Metro a přejedeš k hotelu pár stanic

Loc: 50°6'32.143"N, 14°26'28.315"E

o 12.04.2011, 13:27 | tommas
dnes ráno jsem to nechával tady: [ Link ]
přijel jsem v ráno v půl páté, je to oplocené parkoviště, stojí tam docela dost pěkných aut.
Řidič Ti sám naloží věci do Vita a odveze Tě přimo před terminál před který chceš (cca 5-10 minut jízdy), vyloží věci před terminálem.
Když se vrátíš, vyzvedneš zavazadla tak zavoláš a za chvíli by si pro Tebe měli přijet, odvezou Tě do areálu k autu. Tak snad to bude ve čtvrtek vše OK, s první částí jsem velice spokojen - cena 500Kč
Jinak na "D" to je tuším 800 nebo 900, což asi taky není zas taková darda. Tady se ale méně nachodíš a je to oplocené a levnější.
o 12.04.2011, 13:34 | JR
Proboha lidi, on chce dojet autem na Vysehrad a tam zaparkovat. Parkovani u letiste je kapku z ruky :-D

Parkoviste je naproti v Kongresaku [ Link ]
o 12.04.2011, 15:36 | tommas
kuwa, já jsem vůl... jsem si přečetl polovinu a napsal hovadinu:-)))
o 12.04.2011, 19:47 | morpheus
Dikes všem za reakce.
JR: to je super, ale levnější bude ten taxik.
Takže asi vede tágo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3439 sekund.