Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Danové přiznání

o Navštíveno 2505x o
o 10.04.2011, 00:02 | Nismo.Powerová
Můžete mi někdo vysvětlit jak to je s tim danovím přiznáním ?

Dělala jsem fin. poradce a na zdrávce mi paní řekla že je to do konce dubna, ale čím dřív tím lip, ale samozřejmě že já se spolíhala do konce dubna a ted nevim jestli sem něco neposra**

Fin. Poradce jsem dělala 2 mesice, z toho jsem mela jen jednu vyplatu ani ne 10 000 .. tak jestli se tahle informace taky hodí.

Nebo dostanu za opožděne podaní pokutu něco do 500kč nebo jak to je :( ?

Já sem taky na AHC lezu jen když mam nakou krizi ty jo :D

o 10.04.2011, 00:30 | Antonio
danove priznani musis podat to 1.4., socku + zdravku do konce dubna( respektive nejpozdeji mesic po podani danoveho priznani). s tim ze platba dane musi byt nejpozdeji 1.4., platba za socku + zdravku - nejpozdeji 5dni po porani priznani socky, zdravky.

Snad jsem Ti to pomohl trosku objasnit:-)

jinak, v případě, že ti danové přiznání podává danovy poradce, máš do konce cervna tusim. ale to nevim na 100%
o 10.04.2011, 00:47 | Nismo.Powerová
Děkuju moc za objasnění pres ICQ :) hned mě to uklidnilo
o 10.04.2011, 00:52 | Antonio
:-)
o 10.04.2011, 08:06 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-04-10 08:08:09
Letos daňové muselo být podáno nejpozději 1.4.2011 pokud nemáš daňového poradce, pokud ti daňové přiznání dělá daňový poradce, tak do 30.6.2011.

Přehled pro zdravotní pojišťovnu a pro Českou správu sociálního zabezpečení se musí podat do 30.4.2011
Pokud podáš DP později, tak tam hrozí ta pokuta která se navyšuje + úroky z nezaplacené daně, u ZP a ČSSZ nevím o žádné pokutě, tam ti běží snad jen úroky z nezaplacené částky z odvodu, loni jsem byl mimo a podal jsem to asi až v červnu a žádnou pokutu jsem nedostal, úroky jsem neplatil, neb jsem to měl vše zaplacené včas.
o 10.04.2011, 14:15 | Mr.Scully
Nechce se mi věřit, že by finanční poradce nevěděl, dokdy odevzdat daňové přiznání? :-)

Nebo to nebyl "finanční poradce" ale spíš "osoba bez jakéhokoliv ekonomického vzdělání snažící se spoluobčanům pod psychickým nátlakem vnutit naprosto nepotřebný produkt (obvykle pojištění) a získat za to provizi"? :-)
o 10.04.2011, 18:29 | JP
Mr.Scully:DDD Taky mě to fláklo přes oči, neuvěřitelný:DD
o 10.04.2011, 19:03 | Nismo.Power
jj "nepotřebný produkt" proto taky skončila :D
o 10.04.2011, 19:18 | Luke_288
tohle vnímám jako trend dnešní doby. pomalu už i uklízečky si říkaj facility manager a každej vedoucí pracovník je ředitel úseku xy
o 10.04.2011, 19:34 | Mr.Scully
No právě, musel jsem si trochu rýpnout, jsem na to trochu alergický :-) "Finanční poradce" a "makléře" mám mezi svými (vesměs bývalými) kamarády asi tři a všichni ví o financích výrazně méně než dejme tomu student druháku na FEK vcelku libovolné univerzity :-) Přitom to bývalo takové prestižní povolání... a pořád vlastně je, kdyby se mezi ně neřadil fakt každej vidlák :-) To je jako kdybych v MS Word zbastlil svoji první webovou stránku a začal si říkat programátor ;-)
o 10.04.2011, 20:54 | Nismo.Powerová
No za prvé jsem to dělala chvíli, takže v tom zas tak zručná nejsem a za druhé nejsem ten typ, že vnucuju lidem naky pí... abych mela z nich prachy, takhle lhát neumím, spíš nadřízenej byl pěknej mladej kokot, co me furt do něčeho nutil protože chtěl prachy ze mě, tak jsem zkončila z toho důvodu :)

Jinak jsem to ani nedelala z nouze vůči škole apod, ale prostě mi to přišlo zajimavy :) hold všechno je jednou poprvé a naposled, už bych poradce dělat nešla, hnus...
o 11.04.2011, 10:38 | Luke_288
ale jak si můžeš říkat finanční poradce, když jedním dechem dodáš, že v tom nejsi příliš zručná, to nechápu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3128 sekund.