Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > házení vajíček z auta ...

o Navštíveno 4740x o
o 09.04.2011, 18:58 | schwaboid | Upraveno: 2011-04-09 19:00:22
Dneska po nás po skončení paintballu na ulici nějaký vypatlaný idioti ve stříbrném trojkovém BMW E46 SPZ 1A7 .... hodili vajíčko. Mě zasáhli ze dvou metrů do zad a dalšího kámoše pak odrazem do kolen. Měl jsem semišovou bundu, takže čistírna za 500,- Pak mě ještě v McDonaldu upadla ve dveřích velká Coca Cola. A když k tomu při příchodu k autu připočtu zjištění, že synek s mým autem ve čtrvtek přehlédnul betonový sloupek a totálně dokurvil zadní nárazník a jelita bo jsem hrál jen v lehké kombinéze, tak jsem měl dost podařený den :-)))

o 09.04.2011, 19:02 | Kamil
celou spz nemáš? Pokud ji máš celou zkus ty šmejdy dohledat a trošku jim toho baworáčka polaď - třeba vyčisti přední okno dlažební kostkou...
o 09.04.2011, 19:04 | schwaboid
Bohužel, víc jsem nestihl :-(
o 09.04.2011, 19:06 | koren
Kamil: ja bych je rovnou zastrelil,co myslis?

kam ten svet speje:-(
o 09.04.2011, 19:11 | PlusOne
Tohle už tu bylo, akorát měl tehdy GIII...
Thread na VWC:
[ Link ]

třeba je to ten samej chudák...
o 09.04.2011, 19:25 | Kamil
koren - tobě to přijde normální? Jsou to idioti, takže si zaslouží zvláštní přístup...
o 09.04.2011, 20:11 | .mycTD
kamil - tobe prijde normalni nicit auto?
o 09.04.2011, 20:15 | schwaboid
Tohle byl tak max 18 let, ale spíš míň, seděl za řidičem. Tmavovlasej, takovej holobrádek max 50-ti kilovej. Byl vykloněnej už kousek dřív, proto jsem se stačil otočit zády. Stáli jsme na chodníku a přemýšleli kudy to vemem. Těch vajíček bylo pak po cestě víc, tak tam asi někde mají základnu, pionýři jedni zasr.... Tu kostku mít tak mu jí pošlu, to mi věř.
o 09.04.2011, 20:16 | Kamil
.mycTD - "Jsou to idioti, takže si zaslouží zvláštní přístup..." Nenapsal jsem, že je to normální.
o 09.04.2011, 20:29 | .mycTD
to jsem cetl. jen jsem nepochopil, co s tim ma co delat to auto.
o 09.04.2011, 23:20 | Proffesor_W
.mycTD - to auto s tim ma do cineni to same, co s tim do cineni mela ta bunda.
o 09.04.2011, 23:50 | koren
normalne vytahnout, proplesknout a vratit zpet do auta.
pokud to clovek nestihne tak smula. vybijet se pak na aute, ktery za to nemuze a ve finale ani nemusi vubec patrit "utocnikovi" je jeste vetsi ubohost nez po nekom hazet vajcka.
o 10.04.2011, 00:06 | LukeFab
podle me ridic mic dobre vedel,co spolucestující hodlá dělat,takže má na krku stejnou vinu,takže vypustit všechny kola a proplesknout
o 10.04.2011, 01:14 | koren
LukeFab: a kde jsi sebral jistotu ze ridic=majitel? nehlede na to ze cistirna-petikilo vs sklo na befko-5k? s takovouhle by ti druhej den mohli prijit vypalit byt...
o 10.04.2011, 01:20 | kozlustechnykus
Osadku proplesknout, na auto nesahat. Auto za ty kreteny nemuze.
o 10.04.2011, 03:00 | JP | Upraveno: 2011-04-10 03:01:15
koren: ON zahájil akci a musí počítat s reakcí, jestliže ho to sklo může stát 10x tolik než vyčištění bundy, no tak prostě nemá házet po lidech vajíčka. Tohle naprosto ujetý srovnávání škody na straně útočníka a na straně oběti přivedlo českej zákon do současnejch sraček, kdy prakticky neni možný chránit svůj majetek (nebo ještě hůř přímo sebe), jelikož by z toho útočník mohl mít moc velký bebí. Takže takovej typickej ksindl může rovnou počítat s tim, že když ti něco vezme, nemůžeš mu udělat nic, nebo se s tebou případně bude ještě úspěšně soudit. Když někdo úmyslně sere na práva jinejch lidí, neni důvod proč v tu chvíli respektovat ty jeho.
o 10.04.2011, 08:14 | HIGHTOWER
No jo, mládež dneska nechodí na vojnu, makat nemusejí, neb jim dávají prachy rodiče a nebo jsou na podpoře sem tam něco ukradnou a to jim stačí, sport, nějakou zájmovou činnost dělá málo kdo a tak mají čas na <>
Řezat, řezat a řezat, to prostě platí stále a stále... A když to nedělají rodiče, musí to dělat někdo jinej...
o 10.04.2011, 08:52 | luda551 | Upraveno: 2011-04-10 08:54:13
Kuja aby za chvilku nestrilely z aut jak v americkejch filmech :D Na vajickach to zacina....

Normal bych mu ,,rozbil"(nebo nejak sikovne stahnul) okno a nalil sud hoven do vnitr auta, taky ho to vyjde na par korun za cistirnu :D
Nebo mu nasipej kilo cukru do nadrze :D
.mycTD: Auto je stroj bunda je textil ktera se zbytecne opere kor semis :-(
o 10.04.2011, 08:52 | TROY
pěkně to napsal JP - je to bohužel tak.
Co má nějakej dement po mě házet vejce - to rovnou může hodit kostku dlažební.
o 10.04.2011, 10:28 | .mycTD | Upraveno: 2011-04-10 10:30:43
pokud mam problem s idiotem, tak si to jdu vyridit s idiotem, i kdybych si na to mel vzit kamarada.
nicit nekde natajnacku auto muze jen chudak.
nejde o pomer skod, jde o princip. to je jako kdyz se z nekym nepohodnes a on ti treba zreze decko.
o 10.04.2011, 11:12 | Monička
.mycTD: Házet z auta vajíčka taky muže jen chudák..!
o 10.04.2011, 11:24 | .mycTD
Monička: a v tom je prave ta pointa!
aneb kruh se uzavira a tim padem si neni na co stezovat
o 10.04.2011, 11:54 | Nismo.Power
tak to musí bejt kurva kokot teda.... už jednou dostal domluveno a ted to začně dělat znova očividně.... at zkusí potkat někdy mě a uvidíme co pak bude řikat....

každopádně sem prolouskal to na VWF a mazec...

a citace od házeče vajíček
"Vás všechny buzeranty si najdua sundámvás jednoho po druhým vejcem přímo mezi oči kokoti posraný!!!!
Každej kdo nehází dělá VW akorát ostudu protože každý z vás je obrovskej pičus co mám neskutečně velkýho uhra na nose vy kokoti vyjebaný vás sestřelím vajce ido gulí a to na 30 metru mému vajci nikdo neunikne ani invalida čurák posraný si."
o 10.04.2011, 12:08 | Schejby
Zmrde*ček.... Za to co napsal by potřeboval potrestat. protože tohle normální člověk nevymyslí.. Vylíza*ec...
o 10.04.2011, 21:37 | Kesam
šmejdi zasraný.
o 10.04.2011, 23:34 | schwaboid
Tak v čistírně si řekli 750,- a prý bez záruky a do 3 týdnů , si snad dělali kozy, takže jsem bundu lehce namočil a houbičkou s mýdlem omyl, ale asi to nebylo ono, dost to zkrabatělo a je to dost vidět. Snad se to zlepší a povolí to, zatím to vypadá, že to spíš popraská .....
o 11.04.2011, 13:26 | Vencaf
spíš to chtělo hned zavolat policajty, nahlásit, že tě trefili těžkým předmětem do zad, že nemůžeš dýchat a máš problémy s páteří, nechat se odvézt do nemocnice, pěkně na neschopenku a zařídit těm dementům stíhání pro ublížení na zdraví..
takhle když je někde odchytneš a propleskneš, tak v dnešní pošahaný době pseudohumanity můžeš mít na krku žalobu ještě klidně ty..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.