Navštíveno 2389x

[ Link ] Je zajímavé, že když se tam zmiňují o tom, že když se člověk odstěhuje, že napřed se nesnaží člověka dohledat, nechají to "nakynout" a až je na tom vejvar, tak člověka dohledají a dají mu to sežrat.
Zase je nutný konstatovat, že tohle nebyl nějakej chudáček a omyl - prostě ženská měla mobil, neplatila za něj, spoléhala se na promlčecí lhůtu, což jí napoprvé vyšlo a napodruhé už ne... Že se čeká, až dluhy nakynou, to je blbý, ale kdyby v 90. letech platila, co měla, tak se to stát nemohlo.
no to jo, ale tak k soudu chodila, nevyhýbala se tomu, měla rozsudek, že zaplatí jen soudní výlohy které asi tedy zaplatila a po 7 letech tohle? To mám na mysli a je prasárna... Takže když budeš mít nějaký rozsudek a věc považovanou za uzavřenou, tak to tak nemusí být, holt český právní systém...

09.04.2011, 19:11 |
clown co resis .. manzelka kvuli 500kc, resp 7500 s exekutorskejma poplatkama, zablokovanej soukromej ucet, blokaci na vyplatu + zamek na katasralnim uradu na baraku ..., p. kripl Podkonicky, nechal ten zamek na baraku 18 mesicu .. :o( zmrd jeden
no řeším jen to, že mě to sere, ač se mě to netýká, ale když to tak člověk stále čte, tak nikdy tedy nevím, kdy se to stane mě aniž bych to mohl nějak ovlivnit...
HIGHTOWER - to s tou promlčecí lhůtou rozhodně divný je :-( Na druhou stranu takhle to asi prostě funguje - co když si třeba hypoteticky jedna vláda odhlasuje, že promlčecí lhůta pro vraždu je týden... tohle přece musí jít změnit i zpětně. Ta paní dostala rozsudek, že je vinna, akorát že už je to promlčeno. Ale prostě holt i to promlčení se může změnit, s tím je třeba počítat. Měla to prostě splatit a byl pokoj.