Navštíveno 1349x

potřeboval bych pár rad ohledně stříknutí mopeda ;)
tak jinak:) chystám dát nový kabát mému skůtru tak bych jenom potřeboval poradit, kolik barvy by mi na to mohlo stačit? ať jí nekoupím zbytečně moc..
Nejraději bych koupil lak ve spreji
[ Link ] , tak myslíte že 2x400ml by na to mohlo stačit?
jedná se o tenhle model skůtru

11.04.2011, 16:32 |
Kesam To by mohlo stačit na těch pár plastu.
ok, dik. ještě kolikátkou šmirglem to před tím stříknutím přejet? ne že bych takovou práci nikdy nedělal, ale už je to dávno a vyšel jsem ze cviku... Radši se zeptám než abych to dodrbal!:o)

11.04.2011, 20:30 |
ikosp nech to jak to je
kdyz s tím nemáš zkušenosti, aby jsi nebyl zklamanej že to máš potečený apod.
no dám si záležet a když mi to někde steče tak to stříknu znovu nebo mám v záloze kopu samolepek ;) teď je ten lak v žalostnem stavu tak že horší to být stejně nemůže.. ještě by mě teda zajímalo jaký bude rozdíl ve spreji třeba od motipu který koupim v každé drogerce mezi tímto namíchaným sprejem?
[ Link ] pominuly to že u tohoto mi namíchají jakýkoliv odstín..
a dej do pistole a stacej ti 2az3 decky
pistol s kompresorem bych k dispozici možná měl, na jaký tlak (kolik barů) se má stříkat?
a není lepší to nechat nalakovat u profíka? protože výsledek bude dosti strašnej, když to chceš stříkat sprejem nebo nějakou pofidérní amatérskou metodou..
a čekat, že někdo, kdo se živí lakováním, ti bude zadarmo radit, aby sis to stříknul sám doma je dost naivní
No takhle. Lakyrník si za to řekl 4-5 tisíc což je blbost abych dal za lak pomalu to co za skůtra. Mám to jen na ježdění do práce a tak, tak že by mi to nevadilo kdyby to nevypadalo jako nové. Jen by se mi hodily nějaké základní informace a tak. žádne know-how od lakoše vědět nechci
a to je lakovanej plast nebo barvenej plast co je tam ted?
jinak budes potrebovat i primer na plasty, pak plnic a na to lak a zalakovat bezbarvym lakem pokud to pujde do metalizy

12.04.2011, 11:43 |
Alííí To bych radši koupil tapetu, a polepil to komplet. Vyhraješ si s tim líp než lakýrník, nesteče Ti to, neuděláš kocoury. Je to pár plastů, a odstrojený to je hned.
pokud je to lakovany tak to staci zdrsnit a fouknout nejakej patek to vydrzi stejne to nekde polozis -))
Je to plast lakovaný, skůtr byl původně žlutý. Předchozí majitelce ho ale ukradli a když ho švestky zase oběvili už byl přestříkaný, ale ta žlutá je tam sem tam pořád vidět tak že bych ho rád šoupl zase na žluto;)