Navštíveno 3392x

Nedělá někdo na celní poště Praha ?Potřeboval bych nějaké informace,nejde se tam dovolat ani nijak spojit,dík
to je zcela normlani :) ty cisla jsou jen pro prdel
mailem, vzdy jsem mel odpoved tentyz den

08.04.2011, 16:56 |
cuir na emaily reaguji hodne opozdene, telefon zvedne nejakej skladnik pokud mas strsti a trefis se ,ze zrovna netelefonuje. kamaradovi se to povedlo po trech hodinach urputneho nekonecneho vytaceni. stejne to bylo na hovno protoze ten polomozek nic nevedel a jeho odpovedi byly snuzka nepodlozenych domenek. rikat celnikum celnici je moc honosne..je to banda zasranejch flakasckejch polomozku. balik tam mam od 22.3 a nejen ze tomu pridelili nove cislo a tim padem se nedal balik dohledavat , ale hlavne jim to trva jak lacnymu srani a kdyz uz se tam clovek nejak dovola tak se stejne nic nedozvi a po zkusenostech s emailovou komunikaci sem ho tentokrate ani nepsal. neni nad to kdyz mi prijde odpoved na email trimesice po doruceni baliku. kdyz bych takhle pracoval ja tak mam uz davno vypoved. holt statni sfera.
tak to jsem mel asi tech par let stesti, ze jsem narazil na ochotnou celni deklarantku, ktera mi na maily reagovala fakt promptne. Ale i z toho obecnyho mailu mi odpovidali do 24 hodin.

08.04.2011, 20:41 |
JP Já myslim, že po tom snížení bezcelního limitu tam maj teď větší fofr než před Vánocema...

08.04.2011, 21:09 |
cuir | Upraveno: 2011-04-08 21:09:48
bezne to an celnici jeden den prijmou a max zalsi den to lifrujou. kdyz sou vanoce tak jim to trva treba 3 dny. neverim tomu ,ze je to horsi nez pred vanoci. a aji kdyby. Prece s tim museli pocitat. tak proc nezavedli preventivni opatreni? protoze je jim to uplne u prdele. a to je to co me sere. na balik tu cekam uz X tydnu a jen proto ze ti skladnici sou naprosto neschopni. Celnik je moc honosne slovo pro takove flakace.

08.04.2011, 22:38 |
JP Určitě maj od tebe všechny papíry? Mě tam jednou hnil balík asi tejden, ale to byl rekord v době kdy přecházeli na nějakej novej systém... Jinak já je neomlouvám, bejt to na mě tak tu instituci okamžitě celou zrušim a pošlu ty lidi dělat něco užitečnýho. Jenom řikám že to neni normální stav.
JP: on se snizoval bezcelni limit? od kdy

09.04.2011, 00:47 |
cuir od 1.4. a je to ze 150 euro na 22 nebo tak nejak..melo to jit az na 1ř ,ale nakonec to dali myslim na tech 22. plus samozrejme DPh, takze to udela docela soidni raketu na baliku co se predtiim vesel do toho stareho limitu.
JP: no to je jasne ,ze by je kazdej nejradeji zrusil..ja jen psal svoji zkusenost a sem fakt nasranej..papiry maji vsechny. chteli aji nejakou plnou moc pro ceskou postu, asi zas nejaka novinka..minule to nechteli, ted na tom trvali. fakt uz ten system prestavam chapat a sem zvedavej na kolik ta sranda cela vyjde. co je nejlepsi tak na papire maji blbe razitko. Maji tam rok 2010. myslim ,ze tohle naprosto svedci o jejich neskutecne tuposti, kdyz ani razitko si neumi nastavit spravne. Balik tam mam od 22.3.2011, 31.3.2011 (podle nich 2010) odesilali dopis prave s tou plnou moci pro CP a jeste chteli nejake papiry..jako to beru ,ze chteji papiry ale proc to tam lezelo tak dlouho nez vubec odeslali ten dopis a proc ten dopis prisel az 4.4 tak to taky nechapu. Co uz vubec nechapu tak proc zmenili cislo toho baliku. Nebylo vubec mozne to dohledat. borec na te infolince rekl...hmmm je to divne nejak se nam to asi nespojilo...nepomuzu vam..nevim neznam neumim. to je evidentne jejich moto. Pokud by nedosel ten dopis kde teda napsali milostive informaci ,ze balik je veden pod tim a tim cislem tak bych doted nevedel spravne cislo baliku. Pritom bezne se cislo baliku nemeni ,prave kvuli tomu aby to bylo dohledatelne. Ne ze by se omluvili za komplikace se zmenou cisla baliku..to jako nehrozi..proste tady vam to oznamujeme a polibte nam prdel, vy na nas nemuzete ste prilis male hovno v trave a na celni organ nemate sanci jakkoli dosahnout a udelat mu problemy.
Presne tohohle si sou vedomi, proto maji jen jednoho operatora na jedinem zjistitelnem cisle na internetu a proto nereaguji na emaily a moc dobre vi ,ze se nic dit nebude.
Stezoval bych si ,ale nevim absolutne kam a vsadim se ,ze nejsem jedinej.
omlouvam se za Ot ,ale proste sem si musel ulevit :D
Ja myslel, ze na limit se nesehalo a pribylo jen placeni DPH. A od 150 ecek i clo.

09.04.2011, 12:04 |
Zawe limit na clo je porad 150 ecek ale na DPH je uz jenom 22 ecek, takze ted maji i mnohem vic prace na celnici.

09.04.2011, 12:22 |
Brnďa JA mam blbou zkušenost s celini postou. Objednaval jsem svetla z acury legend, podle detailnich fotek vsech mist kde to rado praska sem si byl jisty ze jim nic neni, odeslalo se to zabaleno v bublinkvoe folii a pak jeste v takovych polystyrenovych lupinkach, t akze to bylo jak v perince, doslo to do prahy, a ackoliv meli napsano a rozepsano na krabici co kolik stalo, chteli to potvrdit a navic jedno svetlo bylo krapnuty a vybaleny z bublinek, to oni se divaji co v tom je? asi s tim nekde bouchli nebo pak posta, protoze jedno svetlo bylo rozbalene a lezelo na hore bez jakekoliv ochrany .. a jeste si rekli za ten dopis co poslali 100kč cca
vše to spadá teď pod celní poštu Praha,chtěj po mě plnou moc na zastupování při proclení,jinak si to musíš vyzvednout osobně,chtějí za to 180kč+96kč za uložení vcelním skladu,na poště mi není nikdo schopen říct nic,jen mi dáli číslo na infolinku ČP,kde mi paní řekne ať si to najdu na internetu,nikde se nedovoláš,jen si snad vzít dovolenou a jet 350km pro to,TRAGEDIE,mají tam napsáno pro zkvalitnění služeb pro zákazníky