Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > win7 nenabootuje

o Navštíveno 1007x o
o 05.04.2011, 14:54 | LukeFab
Zformátoval jsem ten bootovací oddíl na disku,který má asi 100mgb,byl to samostatní oddíl disku.Restartoval jsem system a ted se mi WIN7 nenabootuje.píše to "disk boot failure,insert system disk and press enter" instalační cd jsem zkoušel.jediný co se stane,tak to,že mě to hodí na novou instalaci systemu a to já nechci.zkoušel jsem i opravu systému z tohohle obrázku.

1.Oprava systému z toho menu nic neudělá
máte radu co s tím?

foto k příspěvku  od LukeFab

o 05.04.2011, 15:00 | Daryl (A)
:) a proc jsi to delal ?

tohle jsem jeste neresil ... a pokud nepomuze ani obnoveni bitove kopie, tak asi jedine reinstalace.
o 05.04.2011, 15:06 | LukeFab | Upraveno: 2011-04-05 15:06:45
ta možnost ale chce image systemu a tu nemám.ještě zkusím nějáký msdart co sem vygooglil,jinak nevím
o 05.04.2011, 15:38 | LukeFab
no nic,musim preinstalvoat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3816 sekund.