Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Automechanici help :-)

o Navštíveno 841x o
o 04.04.2011, 11:24 | MaxxT
Ahoj lidi,
chtel bych se zeptat, co byste hledali za zavadu - nizky tlak v sacim potrubi. Vaha, zaneseny turbo, napraskla trubka? Neco konkretniho co by koho napadlo? Auto startuje v poradku za vsech teplot, nehuli, nezere olej, voda netlakuje nikam, jen je to ve spodnich otackach uduseny. EGR ventil je procisteny a dle ECU slape dobre.

o 04.04.2011, 11:46 | Komba
co máš za auto?diagnostika něco už napověděla? turbo by mohlo klidně málo tlačit nebo někde utíká tlak.A to netahne jen v nízkejch?

o 04.04.2011, 13:02 | MaxxT
mam Lexuse, 2.2 D-CAT, 130kW - nafta .. jo diagnostika napovedela nizky tlak v sacim potrubi.. ale vic ne, v plzni je to dost bida napichnout a ted do phy uplne cestu nemam.
o 04.04.2011, 13:56 | Komba
Uf lexus,tak to moc nepíchnu:) ještě by bylo dobré kouknout znova na počítač,na datový list jaký hodnoty má plnící tlak.Zda se vůbec hýbe nebo ne....
o 04.04.2011, 14:41 | fredh
a není někde dírka v nějaký gumový hadici nebo spojce?
o 04.04.2011, 15:03 | MaxxT
jo na tu dirku nekde mam nejvetsi podezreni, jeste sem se nekde docetl, ze by to mohlo byt 5ty vstrik na DPNR - to bych moc rad nebyl, protoze stoji asi 600 liber. :-/
o 04.04.2011, 15:29 | lišky
No u naftový okty mi tohle psalo když byl špatný ventil N75, ale co to je u lexuse, to nevím sáááfrááá :/
o 04.04.2011, 15:48 | MaxxT
a taky ti to zralo hrozne? mam ted mesto treba za 12.5 litru
o 04.04.2011, 22:23 | matik
MaxxT
U dajbycha ti Lexe nenapíchnou ? Pokud na to nezapomenu tak se zitra zeptam...
Jinak auto občas vídám po plzni a chválím :)...
o 04.04.2011, 23:26 | MaxxT
no tam jsem byl, ale tam mi cistili akorat EGR ventil a pak mi rekli, ze je to normalni, ze to dole nejede - coz neni, jel jsem ve stejnem rocniku stejnym autem, tak vim, ze to tak normalni neni. Tudiz mi tam moc pristup nepresvedcil. :-/ V praze v Tsuscho sem nechaval menit vsechny origo filtry a tam rekl, ze to uplne normalni neni, ale ze se to blbe hleda, co by to mohlo byt. Tudiz pristup ci zajem neco zjistit, mi taky moc nepresvedcil. Ted jsem objednany v Plzni v Liticich k nejakymu panovi, co dela toyoty a vypadal, ze na to bude mit chut a ze asi vi, co by to mohlo byt.

Jinak diky, autak je to paradni a verim, ze zavada se brzo najde a odstrani. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3466 sekund.