Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kultivátor - rada

o Navštíveno 1056x o
o 04.04.2011, 10:07 | Šestikule
Máte někdo zkušenost s kultivátorem? Potřebuji udělat nový trávník, takže rozorat starý, srovnat to a tak. Je toho nějakých 160 metrů. Nejspíš si ho zkusím někde půjčit, ale nevím jaký. Na netu jsem našel elektrický za pár tisíc nebo benziňáky od pár tisíc do xxx. Moc se mi nezdá, že by to elektrický za 3k zvládl. Dělal jste s tím někdo? Díky.

o 04.04.2011, 10:23 | Zdenek (A)
Na jednorazove prace je opravdu dobre si to pujcit. Mal jsem pujcenej benzinak a mel co delat. Na tohle bych si elektriku nepujcoval. Treba elektricka sekacka nebo vertikutator maji jeste smysl. Ale tohle je docela fuska prace. Ja jsem zpracovaval kultivatorem hodne tvrdou zeminu. Bylo toho ani ne 50m2 a byl jsem totalne vyrizenej a kultovator mel co delat. Elektrika by to nepobrala.
o 04.04.2011, 10:24 | tmx.806
nebude lepsi si nekoho najmout? ja to resil a komplet rozorani, srovnani atd. me vyslo asi na 1500. 2000 to bylo tusim i s osetim...

podobna plocha
o 04.04.2011, 14:20 | Kesam
Máme teru a pecka 160m by pro ní neměl být problém benzín to zvládne.Minulej týden jsem sní dělal v zimě dáš radlici a je sníh uklizenej hned :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.317 sekund.